Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Stohl Bucit miért kell ennyire...

Stohl Bucit miért kell ennyire mosdatni?

Figyelt kérdés
Mást se látni az újságokban, csak szegény Andriska így meg úgy. A végén még megússza a börtönt. Ki ő? Az Atyaúristen, hogy rá nem vonatkoznak a törvények? Egy hétköznapi ember már rég kapott volna letöltendőt!
2011. jún. 20. 13:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert bent van a gittegyleten belül. Akik bent vannak ebben az egyletben azok dac és védszövettségek alkotnak.
2011. jún. 20. 13:37
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

"Egy hétköznapi ember már rég kapott volna letöltendőt!"

Mert? Stól is kapott 2 évet, csak fellebbezett, azt meg lehet a "hétköznapi embernek" is.

2011. jún. 20. 13:37
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

Nem köll blikket olvasni azt kész. (én is a metrón olvastam ki ezt a "hírt" a mellettem ülőéből)

Amúgy azért mert nos ahány úgymond celebbel találkoztam mind tele volt droggal(egyszerre többféle 1 estére). Nem csodálom hogy védik őt, hisz félnek hogy ők is megütik a bokájukat, ha már Stohl is leüli a börtönt.

2011. jún. 20. 13:51
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Remélem börtönbe kerül! Mást már százszor meghurcoltak volna. Nyugodtan menjen be a börtönbe és vállalja a felelősséget.
 5/10 anonim ***** válasza:
41%
Mert a háta mögött ott van a nagytőke!
 6/10 anonim ***** válasza:
46%
Stohl Bucit miért kell ennyire ócsárolni?
2011. jún. 20. 14:10
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
Az ócsárlás alapvetően a betépett részeg ámokfutóknak szól.
2011. jún. 20. 14:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Remélem nem mosdatják ki ! Bár külön állatfaj az ilyen ember, felsőbbrendűnek képzeli magát !
2011. jún. 20. 14:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Azért kell mosdatni, mert mocskos a jelleme.

A kosztól pedig meg kell szabadulni.

2011. jún. 20. 15:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Mit gondoltok,miért ment borsodba is kampányolni?Mert ott sok a cigány,mint ahogy a tv-ben is mutatták,más nézője sem akadt nagyon!Szóval már előre beakar vágódni náluk,hogyha be kerül a börtönbe,akkor nehogy a kigyurt kisebbség megjelenjen a zuhanyzóban,mikor leejti a szappant!
2011. jún. 21. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!