Miért foglalkoznak annyit ezzel a papagáj Gyurcsánnyal?
Ne sérts meg a papagájokat, nagyon okos madarak (nekem is van 6) :-D Te szimplán hülye vagy, amiért nem okosabb dologgal foglalkozol! :-D Én pl. dolgozom, és most volt pár percem felnézni ide, de egyébként nincs időm se és kedvem se fölösleges dolgokkal foglalkozni. Szimplán azért jegyeztem meg, mert ez már a sokadik ilyen téma itt az oldalon, mint ha nem lenne más. Jó annak, aki ráér ilyenekre, biztos nem pénzből él.
Ja, és a hasonlat a papagájra csak azért papagáj, mert a papagáj is utánzással és ismétléssel tanul "beszélni", és azokra mondják, hogy PAPAGÁJ, aki utánoz és ismételget állandóan.
Gyurcsány ennek értelmében nem papagáj, de akik már a sokadik kérdést teszik fel a témában, azok igen, mert utánoznak és ismételnek. :-) De egy papagáj ezerszer okosabb! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!