Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nagyon aktuális! Ki a hiteles...

Nagyon aktuális! Ki a hiteles politikus ma Magyarországon?

Figyelt kérdés
Ti mit értetek hitelesség alatt? Feltétlen pártpolitikusnak kell lenni az új miniszterelnöknek?
2009. márc. 22. 17:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%
Persze, h nem látok baloldali nevet, mert valóban nincs. Ettől még van baloldali hiteles politikus, csak ritka. ( én nem láttam, de nem is kerestem)De gondolom feltűnt, hogy az _összes_ jobboldali le lett pontozva. És gondolom azt Te is érzed, h az egyszerűbb gondolkodású balosok, akik idejönnek és mert nem egy a véleményük, lepontoznak. Leszarni leszarom. Csak szánalmas. Ha valakivel nem értek egyet, max. nem pontozom. (mert itt véleményről van szó, az meg nem pontozható. Érdemben.)
2009. márc. 25. 14:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Tévedtem, itt a cuslág.És mégsem 100%-os.Jaj, mi lesz.
2009. márc. 25. 17:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Golda Meirt ennyire nem szeretitek? Antiszemiták!
2009. márc. 25. 18:12
 14/15 anonim ***** válasza:
47%
Nem az hogy hiteles politikus de tökéletesen hiteles ember nincs a Földön. Az Országunk érdekében az miatt hogy 1ról a 2re jussunk kell a választás. Ez az érdekünk. Nem foghatjuk fel úgy hogy jaj le***rom a választást mert barom az összes.Igen azok. De inkább azt a politikust választanám aki TALÁN igaz hogy lop nem tudok pontos adatokat és nem is vagyok felhatalmazva arra, hogy itt ítélgessek de a választásom: ma többé kevésbé hiteles (mai választások szerint leghitelesebb) politikus ma magyarországon: ORBÁN VIKTOR
2009. márc. 27. 16:15
 15/15 anonim ***** válasza:
64%
Vona Gábor
2009. márc. 28. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!