Ha két jobbikos összeverekszik az csak egy csúnya lejáratókampány amit az az uszkárorbán talált ki ugye?
"egyébként a Jobbik hadd döntse már el ő maga, hogy kihez kötődik, és kihez nem."
Döntse!
Csak jól döntsön!
Remélem azt te is belátod, hogy azért nem vállalják fel, mert az "ciki" lenne.
"A Véderő szervezet, nemhogy a Jobbik szövetségese, hanem éppen ellenkezőleg: a párt és a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület ellenfelének tekinthető."
Na ez a baj!
Összefogás helyett széthúzás van. A "párt" SZJPE" érdeke. Aki nem a mi körünkbe tartozik az ki van zárva. Szolidaritás nulla.
Ennyit a Jobbikról!
Úgy látszik, hogy a látszat fontosabb, mint a probléma megoldása.
Most vagy radikálisak vagyunk vagy nem.
Dönteni kéne, mert ez így zsákutca.
szerintem
A válasz megírásának időpontja: ma 08:36
Gondolom Jobbikos vagy.
Radikálisnak tartod magad nem?
Akkor nem értem, hogy mi ez az "így próbálják megoldani" című szöveg.
Egyébként a kérdéshez vissza is térve: tény, hogy nem nekik kéne összeverekedni, nem egymás ellen kell fordulni!
Erre lenne jó az egység.
"amúgy meg édes mindegy számomra, hogy kivel áll össze és kivel nem a Jobbik, amíg egyetértek a politikájával. A mostani politikai elit közül messzemenően velük szimpatizálok a legjobban."
Itt nem csak erről van szó! Mivel értesz egyet?
Azzal, hogy radikálisak is meg nem is?
Jobban járnának, ha inkább minden létező magyar nemzeti szervezetet magukba próbálnának olvasztani, bár ez nagyon nehéz feladat (továbbá bizonyos csoportoknál ez nem is működne, de legalább lenne valamiféle egység)
" Akkor nem értem, hogy mi ez az "így próbálják megoldani" című szöveg. "
A Jobbikot amúgy is próbálja kibelezni a média, szerinted ilyenek után nem csökkene a támogatottságuk? így is mindennel próbálják összemosni, minden egyes balhéval. Annak örüljünk egyenlőre, hogy van egy olyan párt, aki tényleg az érdekeinket szolgálná.
"A Jobbikot amúgy is próbálja kibelezni a média, szerinted ilyenek után nem csökkene a támogatottságuk? "
Eddig is próbálta, mégis várakozáson felül teljesítettek (mármint a belező média várakozásán felül)
Inkább azzal veszíthetnek még több szavazót, ha felpuhulnak.
Abban viszont egyetértünk, hogy legalább végre van valami nemzetibb kezdeményezés, ami viszonylag szélesebb réteget tudhat maga mögött, mint az eddigiek, mert a Csurka féle MIÉP inkább vicc volt, mint valódi nemzeti párt.
Én csak arra próbálok rávilágítani, hogy ide sokkal komolyabb összefogás kéne és talán több bátorság. Nem a médiavisszhanggal kéne törődni, mert akinek valóban fontos az ország, az nem fog eltántorodni attól, hogy éppen most valahol volt valami balhé. Persze lehet taktikázni, hogy az egyébként nem mély meggyőződésű emberek szavazatait is meg kell valahogy szerezni, csak ez nem biztos, hogy hosszútávon célravezető lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!