Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mszp Lmp együtt kéz a kézben?

Mszp Lmp együtt kéz a kézben?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jún. 13. 14:36
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
46%

Nincs ebben semmi furcsa.

Ha abból indulunk ki,hogy többen azt állítják,hogy az LMP az SZDSZ utódja akkor nincs miről beszélni.

Engem az zavar inkább jobban mint ha Hajóst látnám az első képen.

2011. jún. 13. 14:39
 2/26 anonim ***** válasza:
78%
Miért zavar? Meglepett??
2011. jún. 13. 14:42
 3/26 anonim ***** válasza:
74%

"Miért zavar? Meglepett??"

Őszintén szólva meg.

2011. jún. 13. 14:45
 4/26 A kérdező kommentje:
Igen, az Hajós.
2011. jún. 13. 14:48
 5/26 anonim ***** válasza:
33%

Nem értem, miért.

Engem egyáltalán nem.

Nem mintha HA homár lenne, de olyan ember, aki szimpatizál a deviáns dolgokkal, szóval ott a helye. Az LMP-s szimpátiája meg köztudott.

2011. jún. 13. 14:48
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Mivel az LMP az SZDSZ politikai utódja (nem jogutódja vagy szervezeti utódja, mielőtt valaki hisztizni kezd), ezért természetes szövetséges az MSZP-vel.

Az egykori, 50%-os MSZP-SZDSZ szavazótábort ma 3 párt fedi le: MSZP, Jobbik, LMP. Ha ebből 2-t sikerül egyesíteni, azzal javulnak az ellenzék esélyei. Az MSZP-nek ez fontos, és nyilván sok engedményre hajlandó lesz, az LMP-seknek pedig még nincs pénzük, sose voltak hatalmon, így elég olcsón megvásárolhatók. Én mindig is kész tényként kezeltem, hogy az MSZP-LMP egy tömböt alkot, azt találom furcsának, hogy ezt egyesek nem így látják.

2011. jún. 13. 14:52
 7/26 anonim ***** válasza:
27%

>> Mivel az LMP az SZDSZ politikai utódja... ezért természetes szövetséges az MSZP-vel.

Érdekes, az MSZP hasra esésében jókora szerepe volt az SZDSZ-nek, amennyiben az utolsó 2 évben folytonosan gáncsolta őket. A "jogutódjuk", az LMP egy fokkal rosszabb szövetséges, őket mér többen utálják (joggal)...

2011. jún. 13. 15:00
 8/26 anonim ***** válasza:
60%

Hogy az LMP-t többen utálják, mint az SZDSZ-t?

Azért ahhoz még tenniük kell... :)

2011. jún. 13. 15:05
 9/26 anonim ***** válasza:

15:00

"Érdekes, az MSZP hasra esésében jókora szerepe volt az SZDSZ-nek, amennyiben az utolsó 2 évben folytonosan gáncsolta őket."

De a parlament feloszlatásába nem egyezett bele az SZDSZ, és ezzel megvédte az MSZP-t az előrehozott választástól, amit irracionális módon az MSZP vezetése a legrosszabb alternatívának tartott.

2011. jún. 13. 15:19
 10/26 anonim ***** válasza:
0%
szövetséges? mert két ember egymás mellé ült? idióták-e vagytok?
2011. jún. 13. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!