Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehetségesnek tartjátok azt...

Gauldoth kérdése:

Lehetségesnek tartjátok azt az elméletemet, hogy Orbán Viktor intézkedései arra irányuljanak, hogy a magyar emberek többsége elköltözzenek, és a cigányok maradjanak itt többségben?

Figyelt kérdés

A folyamatos intézkedések, amik a megélhetést, és a jogbiztonságot fenyegetik, a legtöbb jóérzésű embert elijesztené. Ha nem ez lenne a hazája, már lassan mindenki elment volna. Lehetséges, hogy megpróbálja a tűréshatárt nálunk túlütni, és elképzelhető, hogy a saját fajtájának így akar államot alapítani?

Nem hiszem ezt bitosan, sőt... De elgondolkodtató nem? Lehetségesnek tartod?

2011. jún. 13. 03:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Csak fenntartásokkal szabad kezelni az ott elhangzottakat szerintem.
2011. jún. 13. 04:41
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

"Lehetségesnek tartjátok azt az elméletemet, hogy Orbán Viktor intézkedései arra irányuljanak, hogy a magyar emberek többsége elköltözzenek, és a cigányok maradjanak itt többségben?"

Nem. Ez egyébként nem "elmélet", hanem paranoiás ökörség.

"Ha nem ez lenne a hazája, már lassan mindenki elment volna. "

Akinek nem ez a hazája, az turista, és még szép, hogy hazamegy egy idő után. Mondj még ilyen okosságokat, hátha a kereket is feltalálod.

"De elgondolkodtató nem? "

Nem elgondolkodtató, hanem aggasztó, mármint a jobbikosok mentális állapota.

2011. jún. 13. 08:00
 13/14 A kérdező kommentje:

Ne gyűlölködj ennyire. Én csak egy feltételezést írtam(ami néha eszembe jutott, arról amit történik itt). Ráadásul, nem is vagyok jobbikos. Attól mert írtam egy radikális dolgot, még nem vagyok jobbikos.

Szerintem a jobbik túlságosan erőszakos.(Bár tény és való, hogy a cigánykérdésben annak kéne lenni.)

Szerintem ez a fideszes mentalitás aggasztó, hogy utálják, aki nem az, és mint a fanatikus vallásosok, anélkül, hogy bárki látta volna a kézzel fogható eredményt, gyűlölettel telve mennek háborúzni.

2011. jún. 13. 12:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha nem is pont így, de, ha átgondolják, tényleg ők profitálnak legjobban. Ők mernek 3, v több gyereket vállalni...blabla, ez a "felhúzás" a magyarok szintjére...hogy, ha nem akarnak dolgozni? Van benne vmi, h őket segíti..
2011. jún. 13. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!