Szerintetek a kormány által bevezetendő "só-és cukoradó" hogyan fogja befolyásolni a lakossági fogyasztást?
Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 16:41
11/15 anonim válasza:
Krva jó hogy Orbán abba is bele akar pofázni hogy mit együnk és mit ne. Legközelebb azt is szabályozni fogja hogy mikor vehetünk levegőt?
12/15 anonim válasza:
Egy más válaszban már megírtam, hogy én csak úgy tudnám elfogadni ezt az extra adót az egészségtelen kajákra, ha ugyanilyen körben csökkentenék az egészséges kaják adóját.
13/15 anonim válasza:
viktorka (kicsinyes embernek kicsiny betű)tudja hogy mi jó nekünk mert ő okos szép és demagóg .
14/15 anonim válasza:
Azért ezen annyira nem akadtam ki, mert talán segít valamit a probléma megoldásában. A minap láttam egy 10éves kisfiút energiaitalt inni, sőt mintha az lenen az új kóla, pedig rettentő ártalmas (és borzasztó íze van)
Valószínű a bevezetés előtt majd ládaszámra vásárolják fel ezeket a termékeket:-)
15/15 anonim válasza:
Most itt csak az energiaitalról beszélek: nem az a probléma vele, hogy kapható, hanem az, hogy gyerekek is megvehetik, nemde? Ha a cigarettánál meg az alkoholnál be lehetett vezetni valamikor a kilencvenes években, hogy 18 év alattiak nem vásárolhatják, akkor az energiaitalnál miért nem lehet ezt (vagy oké, mondjuk legyen egy 16-os korhatár)? Na meg amúgy sem azért káros, merthogy cukros. És akkor vajon a cukormentes energiaitalokra nem fog vonatkozni ez az új adó? Mert ha nem, akkor nyilván azt fogja mindenki venni. Ha meg igen, akkor ez most mitől is cukoradó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!