Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek a kormány által...

Szerintetek a kormány által bevezetendő "só-és cukoradó" hogyan fogja befolyásolni a lakossági fogyasztást?

Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 16:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Krva jó hogy Orbán abba is bele akar pofázni hogy mit együnk és mit ne. Legközelebb azt is szabályozni fogja hogy mikor vehetünk levegőt?
2011. jún. 9. 20:53
 12/15 anonim ***** válasza:
86%
Egy más válaszban már megírtam, hogy én csak úgy tudnám elfogadni ezt az extra adót az egészségtelen kajákra, ha ugyanilyen körben csökkentenék az egészséges kaják adóját.
2011. jún. 9. 21:01
 13/15 anonim ***** válasza:
94%
viktorka (kicsinyes embernek kicsiny betű)tudja hogy mi jó nekünk mert ő okos szép és demagóg .
2011. jún. 9. 21:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Azért ezen annyira nem akadtam ki, mert talán segít valamit a probléma megoldásában. A minap láttam egy 10éves kisfiút energiaitalt inni, sőt mintha az lenen az új kóla, pedig rettentő ártalmas (és borzasztó íze van)

Valószínű a bevezetés előtt majd ládaszámra vásárolják fel ezeket a termékeket:-)

2011. jún. 9. 23:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Most itt csak az energiaitalról beszélek: nem az a probléma vele, hogy kapható, hanem az, hogy gyerekek is megvehetik, nemde? Ha a cigarettánál meg az alkoholnál be lehetett vezetni valamikor a kilencvenes években, hogy 18 év alattiak nem vásárolhatják, akkor az energiaitalnál miért nem lehet ezt (vagy oké, mondjuk legyen egy 16-os korhatár)? Na meg amúgy sem azért káros, merthogy cukros. És akkor vajon a cukormentes energiaitalokra nem fog vonatkozni ez az új adó? Mert ha nem, akkor nyilván azt fogja mindenki venni. Ha meg igen, akkor ez most mitől is cukoradó?
2011. jún. 10. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!