Van még rá esély, hogy meg fog erősödni az SZDSZ?
Múltkor nézegettem a honlapjukat, még teljesen aktív és gyakran jelennek meg rajta cikkek, pályázatok stb...
Ezzel szemben a többi kispárt honlapját (pl. nemzeti munkáspárt) nem frissítették már vagy fél éve.
A MIÉP honlapja is folyamatosan frissül, sőt újságjuk is van. Ettől független nem várható a párt újbóli felemelkedése.
Az SZDSZ-nek annyi. A maradék szavazójukat is elvitte az LMP.
Azzal, hogy inkább vagy zsidó, mint magyar.
Ebből nekem az jött le, hogy lenézed a magyarokat.
És, ha a magyarokat lenézed, lenézed az országot is.
"Azzal, hogy inkább vagy zsidó, mint magyar."
Valójában nem vagyok zsidó, csak úgy tettem, mintha az lennék, mert elegem van ebből az antiszemitizmusból és kíváncsi voltam, hogyan fogtok bánni velem. Mellesleg minden normális nemzettudatú ember ezt mondaná. Ha téged Szlovákiában "lemagyaroznának" valami alapjőám, te nem mondanád azt rákontrázva, hogy inkább vagy magyar, mint szlovák?
"Ebből nekem az jött le, hogy lenézed a magyarokat."
Szóval, ha valaki büszke rá, hogy magyartól eltérő nemzetiségű az már nálad "lenézi a magyarokat" érdekes egy gondolkodású ember lehetsz, már nem azért...
"És, ha a magyarokat lenézed, lenézed az országot is."
Ez logikátlanság, mivel Magyarország nem nemzetállam. Rengeteg más nép él itt, többek között németek, tótok, zsidók, cigányok, vendek, románok, ruszinok. Ha ők inkább vallják magukat németnek, ruszinnak stb... mint magyarnak,a szerinted már "Magyarország lenézése"?
Az, ha azt írod, hogy inkább vagy zsidó, mint magyar, abban az van, hogy a zsidó jobb, több vagy értékesebb, mint a magyar.
Még mielőtt leantiszemitáznál, elmondom, hogy nagymamám családja is zsidó, de egyszer nem hangzott el tőlük magyarokat gyalázó kijelentés.
És, ha külföldön is élnek, akkor is magyarnak vallják magukat, és soha nem tagadnák meg azt, hogy magyarok.
Mert elsősorban magyarok és utána zsidók.
Ha ez nem tetszik, akkor én még mindig azt mondom, hogy lehet költözni Izraelbe.
"Van még rá esély, hogy meg fog erősödni az SZDSZ?"
Nincs.Egy undorító mocsok pártnak tartottam az egészet.
Betársultak az MSZP-hez csak azért,hogy kormányon tudjanak lenni.
Aztán mikor voltak a zendülések Gyurcsány ellen hirtelen meggondolták magukat és felbontották a koalíciót.
Bárhova képesek lennének benyalni ha kormányon maradnának.
"Múltkor nézegettem a honlapjukat, még teljesen aktív és gyakran jelennek meg rajta cikkek, pályázatok stb..."
Semmit se jelent.
"Ezzel szemben a többi kispárt honlapját (pl. nemzeti munkáspárt) nem frissítették már vagy fél éve."
A nemzeti munkáspárt erejét mérve azon a szinten van mint a kétfarkú kutyapárt.
ATW-s weboldala van.Önmagában vicces.
A többi kispárt honlapja rendszeresen frissül.Tessék utána nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!