covenant
Csak néhány őskomcsi mszp-s meg újkomcsi jobbikos próbál háborúzni (no nem egymással), amúgy meg a kutya ugat, a karaván halad.

azt nem tudom h ő beakadt-e
de én kiakadok tőle:DD

"amúgy meg a kutya ugat, a karaván halad."
Ezt stílszerűen úgy is megfogalmazhattad volna, hogy "működik a Parlament ellenzék nélkül is". Mert ez volt Orbánék mottója 1998 és 2002 között is. Aztán el is zavarta őket a nép. Előbb-utóbb most is ugyanígy fognak járni, mert semmit sem tanultak. És hiába kötözik magukat a bársonyszékhez, azzal együtt fognak repülni.

"Aztán el is zavarta őket a nép"
Aztán meg rájöttek, hogy nem kellett volna.
Most épp ott tartunk, hogy másokat zavartak el, de nagyon...
A visszaszámlálással meg még bőven ráérsz.
Addig is persze itt van neked a jus mormorandus, élj vele, ha úgy tetszik.

Orbán annyira háborúban áll, hogy már meg is háborodott...
Vajon honnan veszi, hogy az országnak "háborút" kell viselnie? Én nem hadakozni akarok, főleg nem az ő hagymázas túlfűtött ambíciói miatt. Én csak egy olyan országot szeretnék, ahol tisztességes munkából tisztességesen meg lehet élni - mindenféle háború és hadakozás nélkül.
Ja, és egyáltalán, BÁRMIFÉLE ellenségkép nélkül. (Abból már elegem volt a boldogult szocializmus alatt is.) Akivel pedig nem egyezik a véleményünk, az nem ellenség, hanem egy olyan ember, aki másképpen látja a miérteket és a hogyanokat, de ettől még messze nem ELLENSÉG!
Szerintem aki EZT másként látja, az sürgős gyógykezelésre szorul. Bár lehet, hogy csak háborúsdit játszik...
Pedro

"Aztán el is zavarta őket a nép."
Aztán vissza is jöttek, mint a buckalakók: sokkal többen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!