Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jöttök a gyöngyöspatai melegfe...

Jöttök a gyöngyöspatai melegfelvonulásra?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jún. 4. 15:32
1 2 3
 21/26 Jóska Pista Sanyi ***** válasza:
74%

Persze aki nem akarja az ő értékrendjüket követni hanem a sajátja a fontos neki az már eleve rossz. Ilyenkor hol marad a kulturális sokszínűség maszlag? Miért kéne mindenkinek ugyanúgy gondolkodnia? Miért pont az a jó hozzáállás?

Miért kellene a nyugatnak például szolgálnia? Azért mert ők gazdaságilag fejlettebbek? Vagy mert ők a nagyobb hatalmak, és nyalogatni kell a seg*üket?

Mondhatnám azt, hogy nem érdekel, hogy gondolkodik a nyugat, mert én nem fogom őket követni minden baromságukban. Nekem megvan a saját véleményem és a saját világnézetem. Senkinek nem tiszte rajtam kívül az, hogy megmondja mi a jó, mit kell gondoljak.

2011. jún. 4. 18:47
 22/26 A kérdező kommentje:
Én megyek. Már be is készítettem a rózsaszín latexruhámat.
2011. jún. 4. 21:29
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Tehát akkor támogatnál egy pedofil felvonulást is igaz? Ahhoz mit szólnál, ha holnap felvonulnának, hogy nekik több jog kell? Elvileg ugyanolyan normális emberek, mint a homik.
2011. jún. 4. 21:40
 24/26 A kérdező kommentje:
Nekrofil felvonuláson is gondolkodom.
2011. jún. 5. 01:18
 25/26 anonim ***** válasza:
Na meg ők is. Ha az elhunyt családja beleegyezik,akkor miért nem élhetne együtt egy hullával?
2011. jún. 5. 01:47
 26/26 anonim ***** válasza:
Mivel én sem vagyok meleg, ezért annyira nem zavarnak a homofóbok, de olyankor a magyar társadalom tényleg művel huncut dolgokat. Például nemrég olvastam, hogy a magyarok jobban utálják a melegeket, mint a cigányokat. Ez is egy magyar "sajátosság". A melegek 365-ből egy napot vonulnak és mindenki utálja őket. A cigányok gyilkolnak, lopnak és őket is utálják, de nem annyira mint a melegeket. Ez elgondolkodtató. Mi válthatta ki a magyar társadalomnak egy olyan fokú brutális haragját, hogy már az ősellenség cigányokat is jobban eltűrik? Mitől lehet, hogy az egyébként abortuszellenes társadalom 90+ %-a elvetetné a gyerekét, ha megtudná, hogy meleg lesz? Engem ez tényleg érdekel. Az rendben van, hogy sokan utálják őket, de nálunk miért ENNYIRE, hogy még a cigókat is jobban elfogadják?
2011. jún. 5. 03:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!