Képes lenne arra a kormány, hogy megszüntesse a nyugdíjat, de a járulékokat ugyanúgy beszedné a dolgozó emberektől?
Figyelt kérdés
Ez csak egy feltételezés,csak kíváncsi vagyok mások véleményére,hogy ilyen egyáltalán szóba kerülhet-e egyszer,vagy teljesen valószínűtlen.2011. jún. 4. 00:36
11/13 anonim válasza:
Kolopele-nek
Te annyi hülyeséget,és "rossz szöveget" hordasz itt ezen a fórumon össze,hogy kezd idegesiteni.Ahány kommentedet csak olvasok,az mind az ellenkezésedről szól.Oktatsz mindenkit,mondod a süket szövegedet a munkáról,a becsületről,kinek miképpen hogyan kellene élni,osztod az észt azoknak akiknek van,csak szerencséjük nincs.Azért kiváncsi lennék én a te nagy becsületességedre,meg a nagy eszedre egy vészhelyzetben amiben átlagban emberek élnek szünet nélkül.Nagyon kiváncsi lennék én arra...de nagyon.
12/13 anonim válasza:
Hát arra én is kíváncsi volnék, csak nincs rá esély. Ahhoz világvégének kellene eljönni. Egyébként ne olvasd el amiket írok, nem szeretném ha én lennék az okozója egy esetleges infarktusodnak. Az én nevem mindig ott van a válaszok elején, azonnal át is ugorhatod. A legtöbben még egy nick nevet sem mernek bevállalni, és úgy írják "bátor" kommentjeiket. Nem ilyen stílusban kezdtem én sem, csak meguntam a folyamatos siránkozást, irigykedést, a kormány állandó szidását, ezt a jobbikos gyűlölködést. Végül ez lett belőle. Az életben sem engedek soha az igazamból, talán ezért is tartok ott többek között ahol. És ehhez több köze van a munkának, mint a szerencsének. Csak szerencsével a lottón lehet nyerni.
13/13 anonim válasza:
Nézd,ide mindenki azt ír amit akar.Te is,én is.Hogy aztán mi a "nagy büdös igazság",mi a "háttér történet"mi igaz, és mi nem, azt csak a jó isten tudja....meg aki irja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!