Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek kik lesznek akik...

Szerintetek kik lesznek akik még tüntetni fognak?

Figyelt kérdés
Ugye a rendvédelmiek tüntettek és fognak, a tanárok ugyancsak tüntetni fognak.
2011. jún. 3. 07:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
58%
Gyerekek,itt Szerbiában már MINDENKI tüntetett,csak a közember nem...
2011. jún. 3. 07:35
 2/17 anonim ***** válasza:
75%

Őszintén szólva, nem tudom, mit akarnak még a tanárok?Jóval minimálbér felett van a fizetésük.Majdnem három hónap szabadságuk van évente és még ez sem jó?

Én azt szeretném már látni, hogy egyszer végre a minimálbéresek mennek tüntetni, őket igazán megérteném,és csatlakozhatnának a rokkantnyugdíjasok és egyéb kisnyugdíjasok is!

2011. jún. 3. 07:35
 3/17 anonim ***** válasza:
79%
szinészek,rendezők,egyetemisták,filozófusok....(?)
2011. jún. 3. 07:37
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy lehet, hogy a vasutasok?Már úgyis régen sztrájkoltak...
2011. jún. 3. 07:39
 5/17 anonim ***** válasza:
60%

Itt akkora baj lesz, hogy nagyon sokan és szinte minden rétegből " kivéve a felsőközépés a gazdagok".

Ugyanis ma már ott tartunk hogy a Fideszadott mindenkinek alapos okot a tüntetésre, és sokan kerülnek a jövőben a megélhetésük perifériás szinjére, illetve az alá!

2011. jún. 3. 08:33
 6/17 Dymo ***** válasza:

07:35

Neked marhára fogalmad sincs az egész tanárságról,de kár is lenne magyaráznom.

2011. jún. 3. 08:52
 7/17 anonim válasza:
69%

az, hogy egy tűzoltó vajon miért nem tud 60 évesen szolgálni talán érthető... filléreket keresnek, és nehogy már még lerobbanva is kelljen dolgozniuk...

majd amikor kiálunk segítségért vajon mit szólnánk ha egy sánta-görbe vagy tolószékes ember jönne "megmenteni" minket??? na? akkor meg mindenki fikázna, hogy kik dolgoznak itt, hasznavehetetlenek.

megérteni kell az embereket, hogy MIÉRT tüntetnek!!

A tanárokon nem múlik emberélet.

2011. jún. 3. 09:17
 8/17 anonim ***** válasza:
52%

A jobbikosok az emeszpésekkel karöltve.

De úgy mondják, a kutya ugat, a karaván halad.

2011. jún. 3. 09:18
 9/17 anonim ***** válasza:
51%

"A tanárokon nem múlik emberélet." - ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Most ez komoly?

2011. jún. 3. 10:06
 10/17 bumbi02 ***** válasza:
55%

Őszintén szólva, nem tudom, mit akarnak még a tanárok?Jóval minimálbér felett van a fizetésük.Majdnem három hónap szabadságuk van évente és még ez sem jó?

Akkor menj el tanárnak, és utána mondd ezt. Hogy annyi pénzért naponta 150 tizenéves elé kiállsz próbálsz rendet tartani, tanitani, és közben nem megsérteni a diákok jogait. Én is diák vagyok, tudom hogy mennyire fel lehet húzni egy tanárt, aki nem tehet lényegében semmit. Azt is tudom hogy mikor 2-3 osztály dolgozatot ír, akkor otthon a tanár több mint 100 dolgozatot javít ki. Még akkor is sok ez , ha tesztes dolgozat, de hogyha esszé... És nem 1 dolgozat van egy évben.. A tanárok hidd el hogy dolgoznak eleget, csak nem elég pénzért...

Amúgy meg már elég nagy réteg tüntetett a kormány ellen. Áprilisban volt egy elég nagy tüntetés sorozat. de ez persze a nemzeti konzultáció része biztos...

2011. jún. 3. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!