Orbán Viktor milyen vallású?
Egyik se, ha megnyugtat.
Én láttam. Többet is. És adventistát, meg jehovistát is.
A 21:45-ös válaszolónak
"R. katolikus többször mondta, h 40 napig böjtöl."
Én még nem hallottam tőle, de azért lehet...
"De ha cigány lenne, téged zavarna?"
Igen zavarna, mert egyébként csípem a stílusát, politikai szakmaiságát, de ha tényleg cigány, akkor magamban csalatkoznék.
Mind a két honlapot ismerem és olvastam is.
" [link]
Szép család, de a vallása nem vehető ki.
" [link]
A vallása nem található itt sem.
Többször beszélt erről, hogy böjtöl, még egy disznóvágáson is részt vett ismerősöknél, ahol meg sem kóstolt semmi húst, mert épp böjt volt. Tavaly is hallottam, hogy épp böjtöl, s ezért nem eszik.
Állítólag az asszony mellett erősödött meg a vallásgyakorlatban.
Bár attól még lehetne református, de a katolikusok inkább beszélnek róla.A böjtről.
Miért nem kérdezed meg tőle? (emailben, gondolom a képviselői elérhetősége fenn van vhol a neten).
Ritka nagy hülyeség ez a találgatósdi az ismert emberekkel kapcsolatban. Az egyik ezt hallotta, a másik azt...
Borsodban, Szabolcsban egész cigány gyülekezetei vannak a ref. egyháznak.
Szabolcsban jelentős a görögkatolikus cigányság száma, és országszerte nagy a létszámuk a különböző protestáns kisegyházakban.
ÉN IS BORSODI VAGYOK, TÖBB TEMPLOMBA IS VOLTAM ISTENTISZTELETEN, DE MÉG CIGÁNYT NEM LÁTTAM SEHOL.
ÉN ÚGY TUDOM A CIGÁNYOK CSAK KATOLIKUSOK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!