Orbán a kormány egyéves munkájáról. Cikk. mi a véleményetek?
Én látom ezt az értékelést enyhén szólva túlságosan is magabiztosnak, és nagyképűnek? :D
Párszor kikerekedett a szemem ahogy olvastam...ha nem ismerném az országunkat, akkor azt mondanám az értékelés olvasása után, hogy biztos valami nagyhatalom vagyunk...:D
Nektek mi a véleményetek?
"A Thomas Faustmann Audi-igazgató beszédében elhangzott műszaki szakkifejezésre utalva azt mondta, a szóban forgó területeken turbóbefecskendezésre van szükség a fejlődés érdekében. "
Ez mi a rák???
Egy Autógyár igazgatója is képes ennyire sötét lenni? Mi az, hogy turbóbefecskendezés???
A turbó egy feltöltési rendszer, mely a motort levegővel tölti túl, a befecskendezés tüzelőanyaggal látja el. Mi a megveszekedett radai rosseb az a turbóbefecskendezés???
Ez megírtam a Fidesz honlapján is a fórumban. Komolyan nem értem b+!
Oké, hogy Orbán egy műszaki analfabéta az még bele is fér. De egy autógyár élére már hogy állíthatnak egy olyan barmot aki kimondja, hogy turbóbefecskendezés. Nincs ebben az országban épp elég hülye? Nekünk hülyéket kell importálnunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!