Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány mikor mondja egyszer...

Gyurcsány mikor mondja egyszer ezt is: Ha a magyarokat bántják, magyar vagyok?

Figyelt kérdés
Nem emlékszem mikor, de nem olyan rég azt mondta: Ha a cigányokat bántják, cigány vagyok, ha a zsidókat bántják, akkor zsidó vagyok. De mikor lesz egyszer egy kicsit magyar is?
2009. márc. 17. 19:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

El kell szomorítsam az előzőt:

attól hogy én pl. japán állampolgár vagyok és beszélem a japánt perfektül sztem nem leszek automatice japán.

2009. márc. 17. 22:30
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Akárki akárhogy okoskodik a magyaroknak a legsz@rabb Magyarország bármilyen másik népet, vagy országot nézünk.

És ezen soha nem segített a politika és valószínűleg nem is fog.

Ez szégyen, nem rinyálás!!!!

Sajnálom, hogy így lejáratják Magyarországot az olyan emberek, akik csak bűnözni, hazudni, lopni tudnak, meg élősködni.

2009. márc. 17. 22:32
 13/23 anonim ***** válasza:
80%

Kedves Gökér! Nem az a kérdés, hanem, hogy "Ha a cigányokat bántják, cigány vagyok, ha a zsidókat bántják, akkor zsidó vagyok" kijelentést mikor követi H"a a magyarokat bántják, magyar vagyok." Ha érzed a különbséget. A legtöbb válaszoló erre válszolt, Te is a kérdésre válaszolj. A kérdés M I K O R ?

Az én válaszom: soha.

2009. márc. 17. 22:35
 14/23 anonim ***** válasza:
88%

Így van soha.

Éshogy miért? Mert nincs benne üzlet.

2009. márc. 17. 22:39
 15/23 anonim ***** válasza:
13%

Nem vagyok Gökér!!!

Gyökér meg főleg nem.

De te látom egy tajparaszt vagy.

Miért nem mész innen el a francba???

Senki sem kíváncsi az ilyen tahókra.

2009. márc. 17. 22:40
 16/23 anonim ***** válasza:
83%

Akkor ne válaszolj, ha nem neked szól.

A kérdésre kell válaszolni.

Bár már kielégítő a válasz.

2009. márc. 17. 22:42
 17/23 anonim ***** válasza:
81%

Javítás: tahóra.

Amúgy meg ha figyelmesebben elolvastad volna a válaszom, benne van, hogy soha nem volt, soha nem lesz.

Ez azt jelenti, hogy SOHA!!!!!!!!!!

2009. márc. 17. 22:43
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
na most veszti el a fonalat, aki a választ várja..
2009. márc. 17. 22:48
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Na látjátok, ez a szomorú,h megint egymást szídják a magyarok. Vegyétek magatokat észre, és ne szapuljátok egymást. A széthúzás, ami miatt ide kerültünk.
2009. márc. 18. 18:21
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Elore is elnezest kerek de nem vagyok Magyar ezert nincs magyar billentyuzet, DE magyar nem szid magyart azt tudom csak azokat akik azt hiszik magyarok de kozben nem azok ,hanem jiddis ,roma ,indiai , kina es elfoglaljak Magyarorszagot ver nelkul , amig a Magyar alszik , ezt teszik itt Romaniaban is .Es most kellene a Roman es Magyar osszefogjon es eluzze mindazokat akik ezt teszik . Most lenne alkalom testverkent harcolni Magyar meg Roman a szabadsagert.Annyit tudok Gyurcsany nem magyar.
2009. márc. 18. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!