Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed a tegnapi...

Mi a véleményed a tegnapi zuglói időközi választás eredményéről?

Figyelt kérdés

Az eredmények: [link]

Nekem 2014-ben ez országos szinten is megfelelne.

2011. máj. 30. 12:41
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

18:51

Legyen neked.

Bánom is én.

A lényeg,hogy 1 év alatt 20%-ot esett a népszerűségük a biztos pártválasztók körében.Ha ezt tartom szem előtt és ebből indulok ki akkor csúfos vereséget fogtok szenvedni.

Egyébként honnan szeded,hogy én MSZP-s vagyok?Írtam én valaha?Ugye hogy nem.

Előbb tájékozódj a pártidentitásomról aztán pecsételj meg akárkit is a baromságaiddal.

2011. máj. 30. 19:24
 22/29 anonim ***** válasza:
41%

1. Fidesz 45% ( 47)

2. LMP 24% (17)

3. MSZP 22% (23)

4. Jobbik 5% (7)

5. Munkáspárt 2%

6. Zuglói Civil 1% (6)

7. SZDSZ-SZEMA 1%

Zárojelben az októberi eredmények.

Hol van az a 20%?

2011. máj. 30. 19:28
 23/29 anonim ***** válasza:

"Hol van az a 20%?"

Itt.

[link]

Nem azt írtam,hogy Zuglón esett vissza 20%-ot!!!

2011. máj. 30. 21:43
 24/29 anonim ***** válasza:

ma 21:43

Azok a nyáron mért 68%-ok a szokásos "győzteshez húzás" termékei, aki nem teljesen politikai analfabéta, az nem szokta komolyan venni az efféle adatokat. Az érdekesebb adat az, hogy a választás időpontjához képest sokkal kisebb a visszaesés. Hasonlítsd össze kedvenc Ferid teljesítményével, aki 2006 nyarán még az ország kedvenc politikusa volt és többséget élvezett, őszre pedig közutálatnak örvendett. Az valóban fordulat; ez itt nem.

2011. máj. 30. 22:22
 25/29 anonim ***** válasza:
A "választási részvétel 24 százalékos volt," az összes LMP -s ott volt.
2011. máj. 31. 06:40
 26/29 anonim ***** válasza:
ekkora részvétel mellett azt jelenti, hogy az összes választókorú ember 6%-a szavazott a LMP-re. így már más a leányzó fekvése. csak mobilizálni kellett a hívőket.
2011. máj. 31. 07:18
 27/29 anonim ***** válasza:

És hozzá teszem még ha valaki bármilyen összefüggést talál a Zuglói önkormányzati és az országos választás közt azon kívül hogy semmi hasonlóság hát én azt le....pom!

egy Zuglói

2011. máj. 31. 08:42
 28/29 anonim ***** válasza:

ma 07:18

És akkor mit mondjunk a Jobbik eredményéről? :))))

2011. máj. 31. 09:03
 29/29 anonim ***** válasza:

22:22

Aha értem.

Ezzel csak az a baj,hogy amikor az MSZP volt hatalmon akkor pont az ellenkezőjét mondtátok,de nem baj tőled ezt már megszoktam.Nyugodtan próbáld magadnak bebeszélni,hogy nem csökkent sőt nőtt a kedvenc vezéred népszerűsége.

Még egyszer utoljára leírom(bár nem tudom képes vagy-e felfogni),hogy nem vagyok MSZP-s.

Nem szimpatizálok egyik tagjával sem.

Attól,hogy neked is szemellenző van a fejeden nem ártana tudni,hogy nem csak a Fidesz és az MSZP létezik,sőt (lehet,hogy megleplek)még a parlamenten kívül is léteznek pártok.

2011. máj. 31. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!