Mi a véleményed a tegnapi zuglói időközi választás eredményéről?
18:51
Legyen neked.
Bánom is én.
A lényeg,hogy 1 év alatt 20%-ot esett a népszerűségük a biztos pártválasztók körében.Ha ezt tartom szem előtt és ebből indulok ki akkor csúfos vereséget fogtok szenvedni.
Egyébként honnan szeded,hogy én MSZP-s vagyok?Írtam én valaha?Ugye hogy nem.
Előbb tájékozódj a pártidentitásomról aztán pecsételj meg akárkit is a baromságaiddal.
1. Fidesz 45% ( 47)
2. LMP 24% (17)
3. MSZP 22% (23)
4. Jobbik 5% (7)
5. Munkáspárt 2%
6. Zuglói Civil 1% (6)
7. SZDSZ-SZEMA 1%
Zárojelben az októberi eredmények.
Hol van az a 20%?
ma 21:43
Azok a nyáron mért 68%-ok a szokásos "győzteshez húzás" termékei, aki nem teljesen politikai analfabéta, az nem szokta komolyan venni az efféle adatokat. Az érdekesebb adat az, hogy a választás időpontjához képest sokkal kisebb a visszaesés. Hasonlítsd össze kedvenc Ferid teljesítményével, aki 2006 nyarán még az ország kedvenc politikusa volt és többséget élvezett, őszre pedig közutálatnak örvendett. Az valóban fordulat; ez itt nem.
És hozzá teszem még ha valaki bármilyen összefüggést talál a Zuglói önkormányzati és az országos választás közt azon kívül hogy semmi hasonlóság hát én azt le....pom!
egy Zuglói
ma 07:18
És akkor mit mondjunk a Jobbik eredményéről? :))))
22:22
Aha értem.
Ezzel csak az a baj,hogy amikor az MSZP volt hatalmon akkor pont az ellenkezőjét mondtátok,de nem baj tőled ezt már megszoktam.Nyugodtan próbáld magadnak bebeszélni,hogy nem csökkent sőt nőtt a kedvenc vezéred népszerűsége.
Még egyszer utoljára leírom(bár nem tudom képes vagy-e felfogni),hogy nem vagyok MSZP-s.
Nem szimpatizálok egyik tagjával sem.
Attól,hogy neked is szemellenző van a fejeden nem ártana tudni,hogy nem csak a Fidesz és az MSZP létezik,sőt (lehet,hogy megleplek)még a parlamenten kívül is léteznek pártok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!