Orban nem feli az Istent? Veszelyben a magyarok egy HAVI fizetese es nyugdija!
Olvassatok Orban urunk szavait es ne csak halljatok,hanem ertsetek is amit mond!
Kolopele: neked jó az egykulcsos adó,de az ország többségének nem. Te könnyen nélkülözöd az egyhavi fizudat,de az ország többsége nem. Akinek kevesebb a keresete,az miből fizesse a számláit és miből éljen,ha egyhónapig még azt a keveset sem kapja meg.
Imádd az Orbáűnodat,de ne állítsd,hogy ez jó az országnak!
A válasz írója 45%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:49
TE GYÖKÉR TE MÉGIS 87000FT-BÓL MÉGIS HOVA ADNÁL EGY HAVIT?!
RÓZSADOMB!
Hogy rohadna le ennek a k ö cs ö g n e k a p ö cs e!! Szegény emberek, akik még 100 ezer forintot sem kapnak, mi a k u r v @ anyjából nélkülözzön? Mikor rengeteg ember máról holnapra él? Ő könnyen beszél!
kolopele ember, gondolkozzál már... Ő mikor ajánlotta fel a segítségét? Hányszor mondott le a havi fizujáról? Amikor volt az iszapkatasztrófa ő sem ajánlotta fel, hogy segít ahogy egyik r o h @ d é k politikus sem!! A papírt meg kiküldték, hogy segítsen a paraszt! (azt sem saját zsebből finnanszírozta gondolom) Csak arról hallani, hogy az ő pénzüket emelik és emelik.. D ö g ö l n e meg az összes politikus ott fent!
Magyar virtus:
Természetes a "gáláns" viselkedés, - ha más farkával verjük a csalánt...
"A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:59" Attól hogy képes voltam kimagasló teljesítménnyel magasra jutni és ezáltal nagyon magas fizetést megteremteni a dolgozók számára nem a rózsadombon élek, hanem az ország keleti felében. És tudod mit, gyökér vagyok. Ugyanis onnan indul az élet.
@kolopele:
Arra gondoltam, hogy a mostani felosztó-kirovó nyugdíjrendszer helyett jobb lenne már most promótálni a magántakarékosságot. Most mindenki arra épít, hogy 50 évesen nyugdíjba megy, aztán mi eltartjuk. Ha magát kéne eltartania a megtakarított pénzéből (ahogy mi, fiatalok fogjuk, mert nekünk már nem lesz, aki befizesse a nyugdíjjárulékot 40-50 év múlva), még legalább 15 évig a munkaerőpiacon maradna, egyrészt GDP-t termelve, másrészt nyugdíjjárulékot fizetve. De így, ahogy most folynak a dolgok, ez elképzelhetetlen. Nem lehet pár év alatt megváltani a világot, tudom, és késő azt szajkózni, hogy kezdetektől el van rontva. Minden kormány csinált valami kreténséget a népszerűség megszerzése céljából. De ideje lenne végre néhány konstruktív lépést is tenni. Az, hogy lenyúlják az egyik pillért, szerintem nem az...
A másik a szociális támogatási rendszer. A Magyarországon megtalálható réteg, nevezzük őket haszontalanoknak (mert nem csak roma származásúak folytatják ezt az életformát), ennek a rendszernek a következménye. A kormányok újabb és újabb segélyekkel próbálták ezt az aljanépet megnyerni maguknak, sokszor sikerrel. A megoldásról pedig csak beszélnek, de nem tesznek semmit. A segélyeket munkához kell kötni, aki nem kap munkahelyet, fogjon lapátot, sok a csikk a járdán, koszosak a patakmedrek. Azt mindenki tudja csinálni. A másik, hogy a mai rendszerben megéri megélhetésből gyereket szülni, minél fogyatékosabbat, annál jobb. Ez ki szerint helyénvaló? Akkor miért nem lehet egy az egyben eltörölni? 4 gyereknél többet normális ember nem vállal, afölött ne járjon semmilyen támogatás.
Tudnám még folytatni, de már így is féloldalas leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!