Tegnap Párisban Orbán a következőt mondta:Minden megyar dolgozó, nyugdíjas mondjon le egy havi jövedelméről az ország érdekében! Na, ehhez mit szóltok?
Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 19:02
12/21 A kérdező kommentje:
19.25-nek!Most már hiszel benne,de nézd meg ezt az adót!!!
2011. máj. 28. 19:28
13/21 anonim válasza:
Vona Gábor azt mondja, hogy Orbán Viktor azt mondta.
Értem. :))
14/21 anonim válasza:
Kérdező Fideszeseknek hiába mondod...Ha orbán azt mondja ,h ződ,ők is aztmondják,h ződ... :D
15/21 anonim válasza:
19:33
Azt azért lássuk már be, hogy nem elég, ha valakinek a szomszédjának a sógora mintha hallott volna valamit...
Én pl. tudom, hogy a kérdező meleg. Fölösleges is cáfolni, így van és kész. Bizonyítsa be, hogy nem igaz.;)
16/21 anonim válasza:
"Tegnap Párisban Orbán a következőt mondta:Minden megyar dolgozó, nyugdíjas mondjon le egy havi jövedelméről az ország érdekében!"
Nem ezt mondta, de mindegy... Legalább idézni tudnátok rendesen.
17/21 anonim válasza:
Szerintem meg a ZOrbán mondjon le.
18/21 anonim válasza:
Itt van BIRKAK!!!Olvassatok el es EBREDJETEK!!!!
19/21 A kérdező kommentje:
Nem hisznek euek a f.. fideszesek,kég azt sem hinnék ha vezír a szájuba szarna,lehet,hogy jól is esne nekik!
2011. máj. 29. 10:03
20/21 anonim válasza:
00:13 vagyok.Feltettem en is a kerdest,de linkkel.Keress ra .Szioka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!