Van ebben az országban olyan politikai vezető, aki talpra tudná állítani ezt az országot?
Figyelt kérdés
Válságból kivezetni, gazdaságot felélénkíteni, munkahelyeket teremteni stb.2009. márc. 16. 19:14
1/15 anonim válasza:
Nincs, amíg a közeg ilyen bárki is kerül be nem tud semmit tenni egyedül.
2/15 anonim válasza:
én adnék egy nagy esélyt a Jobbiknak
jelenleg csak ők nyújthatnak alternatívát
az a nagy baj amúgy, hogy egy ember, egy párt szinte semmit, vagy nagyon keveset ér
nem csak a kb. 12 tagú kormányon múlnal a fontos "dolgok",
hanem a hátteren, a tanácsadókon, a nagy gazdasági blokkok vezetőin
4/15 anonim válasza:
Meg tudnám csinálni, de én meg nem vagyok politikai vezető. :D
5/15 anonim válasza:
egy kis utópia:
ki kellene választani ötven olyan embert
aki korábban nem vett részt a politikában
nem volt a húsosfazék mellett
aki soha nem volt párttag
nem volt beszervezve sehová
nem ügynök, úgymond "tiszta"
és velük felépíteni az országot
6/15 anonim válasza:
Jó akkor már legyen ötven kőműves! :)
8/15 anonim válasza:
Egyedül nincs. Vannak többen hozzáértők, Sólyom László, Szili Katalin, Orbán Viktor, Pokorni Zoltán, Bokros Lajos, Kovács László... Ők értenek hozzá! De nincs egy csapat, nincs egy vezető politikai erő, amely összefogná a hozzáértőket.
9/15 anonim válasza:
Pokorni Zoltán, Deutsch Tamás, Szili Katalin hogyan tudja talpra állítani az országot?
Mihez értenek?
Csak a poliitkához, nyilatkozatok tételéhez értenek.
10/15 anonim válasza:
Szent István, Szent László, Mátyás király, Horthy Miklós
EGYÜTT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!