Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most őszintén azok akik...

Most őszintén azok akik magyar politikával foglalkoznak tudnak mást a jelen lévő kormány szidalmazásánál?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre hogy teljesen mindegy ,hogy milyen párt van hatalmon az sose jó ,bármit csinálnak az rossz. Az ellenzék az isten mert ők mindig megmondják mit "kellett volna" tenni. Szerintem akár a Jobbik akár LMP kerülne kormányra mert mostanság elég népszerűek ezek az alternatívák is őket is ugyanúgy szidnátok.

Nem vagytok mások csak csodavárók. Szerintem kemény munkával és tanulással még hátrányosabb helyzetekből is ki lehet kerülni ,de beszélhetünk mi a "facebook generációnak" apucianyuci pénzéből fizetett interneten és gépen könnyű okoskodni.

(és igen szándékomban állt ezzel a kérdéssel megosztónak lenni ,hátha gondolkozni is támad kedve ,nemcsak elvakultan kívánja az illető követni az általa választott "politikai vallását" /minden tiszteletem a kivételnek/)

Röviden ennyi. Neked erről mi a véleményed?

2011. máj. 27. 14:24
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
82%
Az mszp külfőldi kőlcsőnpénzből foltozgata a szociális hálót ezért érzik úgy jónéhányan hogy abban a 8-évben jobban éltek. Nem lehet mindig kőlcsőnből élni! Azt visza is kell fizetni! A 8-év alat duplájára nőt az államadóság! Kőszőnjűk neked mszp! Teljesen mindegy ki van hatalmon őrőké nem lehet kőnyőradományon élni!
2011. máj. 29. 12:31
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
Igen: néha az előző kormányt is szidjuk :)
2011. máj. 29. 12:33
 13/42 anonim ***** válasza:
52%

Egyet értek veled kedves kérdező. 2/3-os többséggel megválasztották a pártot, most meg ők szidják az új rendszert. Akkor minek kellett megválasztani?

A Fideszt megválasztották, de még egy év telt el és máris látványos változást várnak egyesek. De könyörgöm, a nagy változásokhoz évek kellenek. különben is pár hónap alatt nem lehet helyrehozni azt, amit más 8 év alatt elcseszett!

Olyan intézkedéseket meg nem lehet hozni, ami mindenkinek megfelel. Bármit csinál a kormány, úgyis lesznek olyanok, akik hőbörögni fognak. De sztem akik okoskodnak, meg megmondják, hogy mit hogyan kellene csinálni, azok sztem egy hónapig se tudnának kormányozni. Más munkájába könnyű belepofázni, de ők se tudnák jobban.

Egyébként meg nem értek a politikához, azt se tudom ki kicsoda. Amiket fentebb írtam, azokhoz meg nem kell politológiai tanulmányokat végezni, hogy ezekre valaki rájöjjön.

Nekem tök mindegy ki van hatalmon, úgyis lesznek akik hőbörögni fognak. A magyar ember sosem elégedett.

Szidják a rendszert, pedig ők választották meg!

Én nem foglalkozom a politikával, mert nem is értek hozzá, de le vagyok döbbenve, hogy az emberekből kijön az állat, ha a politikáról van szó. :D

2011. máj. 29. 13:28
 14/42 anonim ***** válasza:
79%

"Az a baj akik akarnának is valamit azok meg kevesen vannak mert többnyire nem jutnak be a parlamentbe"

Vagy ha bejutnak, akkor se zavarnak semmi vizet, éppen azért, mert kevesen vannak.

Odabent rájönnek, hogy sohasem fognak semmi vizet zavarni, ha nem qrvulnak el. A tisztességesebbje erre abbahagyja, a qrvák maradnak. Ilyen ez a rendszer.

Inkább azon kellene gondolkoznunk, mit tehetnénk, hogy egy kicsit megreformáljuk ezt a rendszert. Mert ugye, vannak olyan demokráciák (igaz, csak elvétve), ahol azért tisztességesebbek a politikusok. Gondolok itt pl. a skandináv, és a távol-keleti demokráciákra.

Min múlik ez vajon? Azon az erkölcsön, amit a politikai elit zöme otthonról hozott? Esetleg rajtunk, szavazókon múlna? De ha nálunk mind qrva, akkor voltaképpen mi múlik a szavazón? Vagy mégsem mind qrva, csak nincs érzékünk a becsületes politikusok megtalálásához?

2011. máj. 29. 13:30
 15/42 anonim ***** válasza:
92%
Általában a közhangulat tükröződik vissza mindenhol,ezt láthatod Te is!Ezt meg lehet lovagolni,lehet szítani,stb,ez a politika,mely befolyással van az emberek személysegere,"Politik verdirbt charakter"politika elrontja a jellemet!regi mondas,de igaz!Függetlenül ettől,normális,okos,művelt emberekből biztos nem politikus lesz,hanem EMBER!
2011. máj. 29. 14:26
 16/42 anonim ***** válasza:
20%

Ha a kormány azt tenné, amit megígért és ami elvárható lenne, egy rossz szavam se volna. De így viszont teljesen jogosan szidom.

Halál a kormányra!

2011. máj. 29. 15:42
 17/42 anonim ***** válasza:
82%

Konkrétabban! Melyikre kéred a halálbünti visszaállítását?? ?? Szavazz:adva van 3 "kíváható"!

Egyet ikszelhetsz:

Az előzőre? a mostanira? Vagy amelyik a sz@rt keveri nekünk?

(HA mégis 3 X jött ki,akkor Jobbikos vagy és az aláírásodat adtad! Épp,mint a kisebbségi,mikor felaranyozva,Volvóval gyün segílykéért!:)

2011. máj. 29. 17:19
 18/42 anonim ***** válasza:
93%
Attól hogy a római módszert (uralkodó megölése) látom az egyetlen működőképes megoldásnak, még közel se vagyok Rosszabbikos. Ha a Rosszabbik se válik be, őket is ugyanúgy a pokolra küldeném a komáikhoz. A "Lehet más a róka?" pártról meg szándékosan nem beszélek....SZDSZ mentőcsónak.
2011. máj. 29. 20:19
 19/42 anonim ***** válasza:
93%

Tudod,mi a nagy sz@r?

Hogy a magyar(országi)kormányokat nagyon nagy százalékban jellemzi az( nem csak mostanában),hogy nem kormányoz,hanem kiszolgál,megfelel az uralkodó igényeinek.

Kívánhatsz halált a kormányra---attól az uralkodó attól még körberöhög. És "hatalomra segíti a soron következő kormányÁt"

Észrevehetted,hogy a nép meg mindig beveszi,hogy új,és új párt az,

amit felszolgálnak neki választhatóként...Pedig csak az előzőeknek a kicsi vörös amőbái ,kék-zöld tagozatai,színe és hiteváltó gumicsont-gyártói...

Mikor lesz képes ez a nép a maga érdekei szerint összefogni,és nem ugrani a megosztás mindenféle módozatára?

Attól,ha kinyírjuk a kormányt....semmiképpen.

A "római rendszer" bevezetése nemcsak rajtunk segítene,tényleg az lenne az egyedül üdvözítő megoldás,de ahhoz mi megosztottak vagyunk.

Merünk kicsik lenni.... nem összefogni,és nem észrevenni,hogy nemhogy új pártok,de még rendszerváltás sem következett be.

Magától nem fog menni...mi meg berendezkedtünk a sültgalamb-

és a csodavárásra egyaránt....

(2011. V. 29.)

2011. máj. 29. 21:32
 20/42 anonim ***** válasza:
30%
"NEM VAGYTOK MÁSOK,MINT CSODAVÁRÓK" Na látod, többek között ebben is tévedtél, hiszen pontosan nem a csodákra várunk, a másik tudunk jobbat is és talán jobban is csinálnánk, csak akik ott vannak nem adják át önszántukból a helyet. A harmadik ők írtó nagy pénzért csinálják azt ,amit mi egyébként ingé kritizálunk. Ez a francos nagy helyzet.
2011. máj. 30. 15:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!