Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha jól fizető állást kapnál...

Ha jól fizető állást kapnál külföldön itthagynád a hazádat végleg?

Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 13:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
39%

Itt dolgozom, itt van a családom, a barátaim. Mindenem megvan, hogy szerényen és boldogan élhessek. Itthon szeretnék meghalni.

Hazaáruló nem vagyok!

Biztos kényelmesebb és könnyebb külföldön megélni, de az én hazámat szeretném segíteni és nem más nemzetet!!!

2011. máj. 27. 17:51
 22/30 anonim ***** válasza:
47%
Köszönöm a 0%-ot, holott szerintem leírtam a véleményem, pár mondatban még ki is fejtettem. És bocsánat, hogy én a hazaszeretettől nem lakok jól, és nem melegszem meg tőle a téli fagyok idején. Sajnálom, de ha van lehetőség, elmegyek. És erről az emberek is tehetnek, mert ilyen pesszimista, irigy (ha megdöglött a tehenem, dögöljön meg a szomszédé is) népet még nem láttam, pedig sok külföldivel találkoztam már. Kicsit a hozzáálláson is változtatni kellene, legyőzni az önsajnálatot, mindjárt élhetőbb lenne az ország. Nem azzal van a gond, hogy az sajnálkozik, akinek tényleg kenyérre is alig telik, hanem a pl milliomos ismerőseimről, akiknek úgy sír a szájuk, mintha éhezniük kellene, közben meg lazán veszik a gyerekeknek a 20 milliós házat meg az 5 milliós kocsit. De annyira tudnak sírni, hogy milyen szegények... pfff.
2011. máj. 27. 18:35
 23/30 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem is végleg, de egy jó időre igen.
2011. máj. 27. 18:52
 24/30 anonim ***** válasza:
57%
Mennék, sőt, vinném a családot is!
2011. máj. 27. 18:57
 25/30 anonim ***** válasza:
50%
Nem. Hivatásos katonaként nem vagyok ilyenre kapható.
2011. máj. 27. 21:13
 26/30 anonim ***** válasza:
40%
Nem az a lényeg, hogy hol élsz, hanem az, hogy mindenkor szépen, tartással, méltósággal, emberként élj. Nem tudok annyi cuccot vásárolni, mintha kint dolgoznék. Amig enni, ruházkodni és lakni tudok, maradok. Feltételezem, hogy ezek az alapok megvannak itthon is, ha dolgozol.
2011. máj. 28. 01:07
 27/30 aligator50 ***** válasza:
44%
En lassan ot eve elek kulfoldon ,de azonnal hazamennek ha biztos megelhetesre lenne eselyem. A mai allapotokat nezve viszont erre nem sok eselyt latok,51-evesen eselyem sincs Magyarorszagon munkat vallalni.Borzalmasan salynalom hogy ide jutott ,egy eros gazdasaggal rendelkezo Orszag. Az unioba valo belepes ami, szetverte az orszagot es a vezetoink a mai napig , huen kiszolgaloi az unios erdekeknek.
2011. máj. 28. 10:36
 28/30 anonim ***** válasza:
83%

"salynalom"

Uh, de fájt ez.

2011. máj. 28. 11:20
 29/30 anonim ***** válasza:
68%

1.07-es

-Ha dolgozol!!!!Ott van a HA.És ha hónapokig,akár évekig nem találsz munkahelyet,csak 30ezer forintos közmunkát?Akkor mi van?Abból hogy eszel?Hogy fizeted a rezsidet?Ha beteg vagy hogy váltod ki a gyógyszeredet?Ha leszakadt a lábadról a cipő,miből veszel másikat? 30ezer forintból????? Igy tehát itt semmiféle feltétel nincs,és nem is lesz.Sajnos.

2011. máj. 28. 14:44
 30/30 anonim ***** válasza:
65%
Itt hagynám. Főleg ha itthon nem lenne semmi munkám.
2011. máj. 28. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!