Ezt hogyan értette Orbán Viktor?
"A miniszterelnök az ország átszervezésének példájaként említette az egykulcsos személyi jövedelemadó bevezetését, egy "teljesen új nyugdíjrendszer" létrehozását, a tíz százalékos társasági adókulcs bevezetését, valamint az emberek meggyőzését arról, hogy egyhavi fizetésükről, illetve nyugdíjukról mondjanak le."
Konkrétan az 1 havi fizetésről és nyugdíjról való lemondás érdekelne.
nemtom, rákerestem a neten, de sehol sincs több... amúgy már egy másik kérdésben is beszéltek róla.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__183..
”Konkrétan az 1 havi fizetésről és nyugdíjról való lemondás érdekelne.”
Ez nem újdonság, már volt ilyen a Rákosi rendszerben is. Akkor tervkölcsönnek, majd a következőt békekölcsönnek hívták. Nem akartam fizetni, de levonták a béremből. A mostani hatalmat se kell félteni, hogy nincs ötletük, hogyan vegyék el a pénzünket. Ez van, mikor „forradalmárok, szabadságharcosok” kerülnek hatalomra.
Így értette:
"Hiába örültök, tele vagyok még ötletekkel, hogyan lehet lehúzni benneteket. A nyugdíjpénztár csak gyakorlat volt.
Történik mindez a ti érdeketekben."
Taps, taps!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!