Mondhatjuk, hogy Orbánnak lényegében nincsenek is eredeti ötletei, csak hol George W. Bush-tól, hol Ceausescu-tól vesz át valamit?
Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 17:40
11/22 anonim válasza:
Úr isten, mi a fenéért ilyen nagy az Isten állatkertje?
12/22 A kérdező kommentje:
"Nincs szólássszabadság? Akkor ez a kérdés, hogy jöhetett létre? Kapitalizmus bevezetése? Ha jól emlékszem az húsz éve történt. Mindig hozol fel új példákat, ha az előzőeket megcáfolták?"
Tipikus naracsagyú vagy! Nem tudsz olvasni, csak hőbörögni!
Van szólásszabadság, csak KORLÁTOZOTTABB, mint az MSZP korában. Nem egyszerűen kapitalizmus, hanem VADkapitalizmus, vagyis hamarosan tandíj lesz általános iskolában is, pénzbe fog kerülni minden orvosi ellátás, mint Amerikában stb...
2011. máj. 24. 17:57
13/22 anonim válasza:
Mondhatjátok, persze.....
(látod, olyan vagyok hozzád, mint apa a hülyegyerekéhez)
14/22 anonim válasza:
Én hőbörgök? Ne viccelj velem. Nem érzed ellentmondásnak egyébként a vadkapitalizmust és Ceausescut?
15/22 anonim válasza:
Egyébként hoznál példát a szólásszabadság korlátozottságára?
16/22 anonim válasza:
"hamarosan tandíj lesz általános iskolában is, pénzbe fog kerülni minden orvosi ellátás, mint Amerikában stb..."
lyully.... :)
17/22 tsz-tag válasza:
súlyos vagy kedves kérdező.Szólásszabadság van itt kérem.Különben meg a kedves médiatörvényünk ami ellen úgy tiltakozik a magadfajta, láss csodát, sorra csinálja meg más ország is.Én nem bonyolódom vitákba de az út amerre haladunk az szerintem jó.Mint ahogy jó volt az előző kormányzásuk alatt is (értem itt a hitelek kifizetését amit felhalmoztak "eggyesek")
18/22 anonim válasza:
Banyek, pont az MSZP meg a libsi csatlósbandájuk volt vadkapitalista sz.arjankók gyülekezete.
19/22 anonim válasza:
Nem érdekel hjogy eredeti e. Nagyívben magasról... rendeződnek ezzel a problémák? Előremutatnak a számok vagy nem? Ezt majd 3 é múlva meg fogjuk tudni állapítani.:)
20/22 anonim válasza:
illetve szerintem jó irányba megyünk...de legyen z a véleményem majd 3 év múlva is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!