Orbán Viktor igazi neve Orsós?
Szeretném megtudni hogy Orbán Viktor igazi neve Orsós?Csak megváltoztatta?
Ha igen még tenném fel a kérdést hogy roma származású?
Nekem egy ismerősöm egy elég nagy társaságnak mesélte, hogy együtt járt vele középiskolába Székesfehérváron. Állította, hogy látta a születési anyakönyvi kivonatát is, és abban Oláh Viktor név volt. Még azt is elmesélte, hogy rendszeresen megvédte (amit ma már nagyon sajnál), mert rettentő pimasz kis cigánygyerek volt.
Ekkor megkérdeztem a mesélőt, Ő hány éves is? Nos, ha 8 évvel idősebb Orbánnál, akkor miként járt vele egyszerre gimibe? Erre annyit mondott, hogy ő bizony nem hazudik, és csak azt mondja, amit saját maga tapasztalt.
Valójában Orbán nem tud róla, hogy lennének cigány felmenői. Tudom, ez rossz hír, de eddig semmilyen bizonyítékot nem sikerült találni sem ballibéknak, sem széljobbon a cigány származásra.
"Apai nagyapja, Orbán Mihály állatorvossegéd és állattenyésztési brigádvezető a második világháború után került Alcsútdobozra, ahol gazdálkodással foglalkozott. Édesapja Orbán Győző Bálint mezőgazdasági üzemmérnök, vállalkozó[3], édesanyja Sípos Erzsébet gyógypedagógus és logopédus. Két testvére van, Orbán Győző (1965) birkózó[4], vállalkozó, és Orbán Áron (1977) vállalkozó."
Anyai nagyanyja:
És mára kiderült igen
Cigány fiú
És filmben is szerepelt
Ahol cigány gyerekként focilabdát lopott, ez volt a szerepe.
Született Orbán Viktor Mihály
1963. május 31. (58 éves)
Székesfehérvár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!