Magyarországon miért nem a magyaroknak teremtenek munkahelyeket?
A legbékésebb embernek is kinyílik a bicska a zsebében, amikor újra és újra a sok milliárdot ablakon kidobó roma "felzárkóztatást" próbálják a torkán lenyomni.
Közben tele vagyunk diplomás munkanélküliekkel, akik hagyják el az országot. Tényleg nincs egyetlen egy ember sem abban az átkozott Parlamentben, aki józan paraszti ésszel tudna gondolkodni??
ma 16:43
Pontosan. Ráadásul tök önállóan földművelésbe is foghatnának mint a "gádzsók" ha nem lenne büdös nekik a munka.
16:43
Majd te veszel tőle teknőt meg vályogtéglát mi? Vagy hívod zenélni, ha mulatni támad kedved? Ugyan már.
Továbbra is azt mondom, vagy munkát vagyunk kénytelenek adni nekik, vagy segélyt. Nem azért, mert bármelyikhez olyan nagy kedvem van, de egyiket muszáj. Szerintem sokkal jobb, ha dolgoznak, mint ha a mi munkánkból élősködnek.
Tudom, a jobbikhívők szerint golyóval kéne megoldani, de normális ember belátja, hogy ez kivitelezhetetlen.
(Említették még korábban a börtönt, az valószínűleg még a segélynél is többe kerülne nekünk.
Szóval csak dolgozzanak.
(Egyébként nem hinném, hogy te pályáznál arra a melóra, amit az átlagcigányra lehet bízni. Ha mégis, az téged is minősít.)
Üdv.
1 Sokszor a munkához jutást a jóóól megtervezett
közlekedésünk is meggátolja :(
2 A legtöbb külföldi kézben lévő gyár a profit érdekében
külsős céget biz meg a munkaerő felhajtásában
ezek a cégek ugyan úgy a profit érdekében UKRAJNÁBOL hoznak vendégmunkásokat .
3 mivel 3 hónapos próbaidőn belül indokolatlanul megszüntethetik a munkahelyed és így ismét felvehetik valaki után a támogatást :))
4 ha jól körülnéztek itt Magyarországon és egy kicsit elgondolkoztok akkor ráfogtok jönni hogy előre megtervezett gyarmatosítás folyik!!!!
Lásd, minimálbérek és a fehérállomány nyugatra vándorlása .
Azért,mert a magyarokat nem akarják itt tartani.
Magyarországon egyre sz@rabb a helyzet és tolják az olyan nyugati filmeket amiben mindenki boldogan él stb...
Meg hát nézd meg.Mik a követelmények?Érettségi,szakma és minimum Angol vagy Német társalgási szint.
Ezzel a tudással pont fölvesznek(talán) takarítani vagy az Auchanba árufeltöltőnek vagy ilyesmi ahol max 12.000Ft-t keresel.Külföldön ilyen tudással aranyéleted nem,de marha jól eléldegélsz.És még messzire se kell menni.Ismerősöm havi 1600€ keres raktárosként.Itthon keresett 12.000e FT-ot.
Na akkor minek teremtenének munkahelyeket???
Majd ha ide fog költözni valami arab b@rom@rcun@k a népe akkor majd itt még a Duna vize is patyolat tiszta lesz és mindenki boldogan fog élni.
Egyébként ott bactuk el,hogy mindenki diplomás lesz majd.
Ha mindenkinek lesz diplomája akkor ki fog fizikai munkát végezni?ÉN NEM!!! Nem fogok diplomával egy kocsog Auchannak dolgozni.Ha már diplomám van akkor el is várom,hogy oylan munkám is legyen.
Én ilyenkor szoktam megkérdezni,hogy ha mindenkinek lesz diplomája akkor hogyan fogják eldönteni azt,hogy ki verje be a szöget a falba aprópénzért és ki legyen az aki egész nap döglik egy aszattal fölött és halálra keresi magát?
Föl kéne emelni a kétkezű munkások bérét,hogy legyen aki azt fogja csinálni.Persze ezt nem vezetik be.De azokat akik már így is atom gazdagok azokat még jobban pénzelik a szegények zsebéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!