Mit szóltok hozzá? Vonalkód a szociális kérdőíven.
Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 18:27
2/15 anonim válasza:
Épp most húztam meg az ásványvizes palackot, most látom, hogy azon is van. Ezek már azt is figyelik, mit iszik a zember.:(
3/15 anonim válasza:
Ó, hát csak nem gondolod, hogy névvel és címmel küldöm el őket a csudába? Kubatov már várja a lakcím adatokat a lista frissítéséhez, hogy aztán a legközelebbi választáskor pontosan azonosíthassák a lojális fülkebirkákat, és tőlük gyűjtsék be a kopogtatócédulákat. Még gondolkodom, hogy visszaküldjem-e az üres borítékot, vagy beletegyek-e valami epéset (nem a szociális kérdőívet)...
4/15 anonim válasza:
Első vagyok. Most csak miattad megnéztem az összes levelet, amit nem magánszemélytől kaptam, és láss csodát mindegyiken ott van a vonalkód. Ez vajon mit jelenthet? És egyáltalán miért van nyomtatva, miért nem írták kézzel?
5/15 anonim válasza:
Első válaszolónak: biztos nem azért rakták rá, mert unatkoztak! Nem szeretnék összeesküvés-elméletet kreálni, de elég logikus, hogy így a véleményeket személyhez tudják kötni, amivel később vagy visszaélnek, vagy nem. Szívesen kitöltöm én nekik, de mielőtt visszaküldeném a vonalkódot levágom az aljáról :)
6/15 anonim válasza:
ideális hely ahhoz, hogy kitöröld vele a feneked
7/15 anonim válasza:
Nade ott van a vonalkód alatt a név és a pontos cím is, szóval csak a hülye nem jön rá, hogy nem anonim a kitöltés. A vonalkód valószínűleg csak a postának valamiféle segítség, nem kell belelátni gonosz Kubatovokat, akik rejtélyes kódok alapján szortírozzák az embereket.
8/15 anonim válasza:
és ha én Jobbikos vagyok, és névvel visszaküldöm akkor most azt fogják hinni hogy fideszes vagyok? ez nem attól függ. amúgy meg tudják minden adatodat már. azért is tudják mindenkinek névre kiküldeni.
9/15 anonim válasza:
Listába veszik azokat,akik visszaküldik és azokat is,akik nem! Így pontos képet kapnak,hogy kire számíthatnak és kire nem. Természetesen a visszaküldöttekből is letudják vonni,hogy ki a Fideszes!
10/15 anonim válasza:
Természetesen. És már készülnek a vonalkódos kötelek a nemfideszeseknek, természetesen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!