Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá? Vonalkód a...

Mit szóltok hozzá? Vonalkód a szociális kérdőíven.

Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 18:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
47%
És akkor mi van?
2011. máj. 22. 18:33
 2/15 anonim ***** válasza:
47%
Épp most húztam meg az ásványvizes palackot, most látom, hogy azon is van. Ezek már azt is figyelik, mit iszik a zember.:(
2011. máj. 22. 18:40
 3/15 anonim ***** válasza:
56%
Ó, hát csak nem gondolod, hogy névvel és címmel küldöm el őket a csudába? Kubatov már várja a lakcím adatokat a lista frissítéséhez, hogy aztán a legközelebbi választáskor pontosan azonosíthassák a lojális fülkebirkákat, és tőlük gyűjtsék be a kopogtatócédulákat. Még gondolkodom, hogy visszaküldjem-e az üres borítékot, vagy beletegyek-e valami epéset (nem a szociális kérdőívet)...
2011. máj. 22. 18:45
 4/15 anonim ***** válasza:
47%
Első vagyok. Most csak miattad megnéztem az összes levelet, amit nem magánszemélytől kaptam, és láss csodát mindegyiken ott van a vonalkód. Ez vajon mit jelenthet? És egyáltalán miért van nyomtatva, miért nem írták kézzel?
2011. máj. 22. 18:49
 5/15 anonim válasza:
83%
Első válaszolónak: biztos nem azért rakták rá, mert unatkoztak! Nem szeretnék összeesküvés-elméletet kreálni, de elég logikus, hogy így a véleményeket személyhez tudják kötni, amivel később vagy visszaélnek, vagy nem. Szívesen kitöltöm én nekik, de mielőtt visszaküldeném a vonalkódot levágom az aljáról :)
2011. máj. 22. 18:52
 6/15 anonim ***** válasza:
44%
ideális hely ahhoz, hogy kitöröld vele a feneked
2011. máj. 22. 19:04
 7/15 anonim ***** válasza:
75%
Nade ott van a vonalkód alatt a név és a pontos cím is, szóval csak a hülye nem jön rá, hogy nem anonim a kitöltés. A vonalkód valószínűleg csak a postának valamiféle segítség, nem kell belelátni gonosz Kubatovokat, akik rejtélyes kódok alapján szortírozzák az embereket.
2011. máj. 22. 19:10
 8/15 anonim ***** válasza:
66%
és ha én Jobbikos vagyok, és névvel visszaküldöm akkor most azt fogják hinni hogy fideszes vagyok? ez nem attól függ. amúgy meg tudják minden adatodat már. azért is tudják mindenkinek névre kiküldeni.
2011. máj. 22. 19:31
 9/15 anonim ***** válasza:
80%
Listába veszik azokat,akik visszaküldik és azokat is,akik nem! Így pontos képet kapnak,hogy kire számíthatnak és kire nem. Természetesen a visszaküldöttekből is letudják vonni,hogy ki a Fideszes!
2011. máj. 22. 20:05
 10/15 anonim ***** válasza:
23%
Természetesen. És már készülnek a vonalkódos kötelek a nemfideszeseknek, természetesen. :)
2011. máj. 22. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!