Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » HVIM június 4. -én hova vonul...

HVIM június 4. -én hova vonul az 56-osok teréről, és milyen koncertek lesznek 11 órától (délelőtt)?

Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 14:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Az emberi élet nem csak a szaporodásról szól, hanem amitől emberek vagyunk : az érzésektől. És ugyan hogyan vétenek a melegek a nemzet ellen? Ennyi erővel a papok is vétenek... Sőt, minden meddő lány egy társadalom szennye.
2011. máj. 25. 19:10
 12/27 anonim ***** válasza:
És az, hogy ezekkel az eszmékkel egyik napról a másikra kiirthatnánk az emberiséget, nem nemzet, család és evolúció ellenes?
2011. máj. 25. 19:13
 13/27 Ozmium42 ***** válasza:
Igen kirekesztés, olyannyira, mint ahogy nem vagyunk kötelesek mosolyogva tűrni, hogy külföldről idehordják - szerintem még csak nem is magyarországi szodomiták - hiányos öltözékben vonaglani és provokálni a dekadens csürhét. Józan, hetero embernek felfordul tőlük a gyomra, de talán még néhány jobb érzésű melegnek is. Ez egyszerű provokáció, polgárpukkasztás, semmi több. Amellett, hogy olyan helyen vonulnak rendszerint, ahol gyerekek is láthatják, és ezt a szülők - a normális - nem akarja, még a Biblia is elítéli ezt a fajta életmódot. Tehát igen, jól értetted, nem a felvonulással, hanem a felvonulókkal van a baj, és rasszistafasiszta vagyok.
2011. máj. 25. 19:16
 14/27 anonim ***** válasza:
Az ilyen HVIM-es felvonulások is egy szinten vannak a homokosokkal. Nem tudom, hogy két éve a rendezvény elején, miért kellett kart lengetnie a kigyúrt, kopasz hvim-eseknek, mikor kiszálltak az audi a6-ból Vajon miből vették? Vajon, hogy jön egy emlékmenethez a karlengetés.
2011. máj. 25. 19:44
 15/27 Ozmium42 ***** válasza:

Ez elég hihetetlenül hangzott. Egyszer prolik a szkinhedek, aztán Audival járnak? Vagy csak megint...?

Még mindig jobb a karlengetés, mint a pucérkodás!

2011. máj. 25. 20:08
 16/27 anonim ***** válasza:
2011. máj. 25. 20:57
 17/27 anonim ***** válasza:

"Az emberi élet nem csak a szaporodásról szól, hanem amitől emberek vagyunk : az érzésektől. És ugyan hogyan vétenek a melegek a nemzet ellen? Ennyi erővel a papok is vétenek... Sőt, minden meddő lány egy társadalom szennye."

Ez igaz, hogy nem csak arról szól... Érdekes a meddő lányok nem vonulgatnak fel...a 43-as lábúak nem vonulnak fel...a heterók nem vonulnak fel... MIÉRT KELL MILLIÓS BULIKAMIONOKKAL TÁMOGATNI EZEKET A HOMIKAT??? "férfiak" tangában ugrálnak és smárolnak... gyerekednek mit fogsz vagy mit mondasz ha meglátna egy ilyet??? Ő a bácsi meg a bácsi??? MILYEN ELMEBETEG ÁLLAM AZ AMI ENGED ILYET??? már a ruszkik sem engedik a ratyikat vonulgatni, nagyon helyes...azért mert ratyi neki jobb legyen???

Nem értem, hogy lehet egyáltalán a melegeket összehasonlítani egy Trianon-megemlékezéssel???? ez a baj, hogy egyenrangúnak tekintik egyesek!!!????

2011. máj. 25. 21:06
 18/27 anonim ***** válasza:
Nézd meg a videót... mutass egy tangában smároló meleg párt. És most nézd meg hányan vannak a kordonon kívül akik azt kiáltják "Mocskos BUZ1K" vagy "Egyszerűen senkik vagytok hej hej!".
2011. máj. 25. 21:10
 19/27 Ozmium42 ***** válasza:
Ruhában is gusztustalan, ez van... biztos csak én vagyok intoleráns... fú nem is bírtam végignézni, ez szörnyű...
2011. máj. 25. 21:33
 20/27 anonim ***** válasza:
és mi gusztustalan?
2011. máj. 25. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!