Orbán Viktor rasszista? Miért a cigányokat támogatja, akik semmit nem csinálnak, a magyarok helyett?
"Ezt nem kell mondanod. Viszont azt nem értem hogy kerülhet egy cigány kormányra Magyarországon. Ez olyan mintha Izraelben kormányra választanák Hitlert. :D"
hasonlatod meglehetősen szűk látókörre utal. Ugyanúgy kerülhet Magyarországon egy cigány kormányra mint ahogyan Amerikában egy fekete. Az más dolog hogy nem ugyanolyan filozófia indukált a háttérben Orbán győzelménél mint Obamáénál.
persze, most jöhetnek a lepontozások azok részéről akik szerint biztosan egy neoliberális eszméket valló cionista zsidó-cigány bérenc vagyok :D
"persze, most jöhetnek a lepontozások azok részéről akik szerint biztosan egy neoliberális eszméket valló cionista zsidó-cigány bérenc vagyok :D"
Jönnek.
Amúgy én sem értem, hogy mi abban a probléma, hogy cigányoknak adnak munkát? Én azt hittem mindenkinek az a baja (nekem is), hogy ők nem dolgoznak.
Styloo
Nem az a baj, hogy adnak nekik munkát! A helyzet az, hogy van vagy 600.000 munkanélküli ma Magyarországon. Pár napja viktor (király) megígérte, hogy teremt (lol:D) nekik 130.000 munkahelyet.
A baj az, hogy az emberek beveszik, hogy ez így van. Ha csak így működne a világ, akkor igazán teremthetne még 500.000 munkahelyet, mert hogy baromi nagy a munkanélküliség.
Orbán is csak egy báb.
Vegyük példaként a saját történelmünket... Nem egy tudós, író, költő, filozófus megjósolta, hogy a szlávok tengerében fogunk elveszni. És sajnos napjainkban nagyon afféle igyekszünk...
Minden fő okos csak saját zsebét tömi, na meg külföldét a már 40x visszafizetett kölcsön további törlesztésével. Éljen! (degeneráltak.)
Nem tagadom, jobbikos felfogásom van, de velük sem értek mindenben egyet, de abban az egyben igaza van Vonának, hogy a Keleti birodalmakat kéne követnünk.
Írjátok be youtube-ba: Kína hadsereg díszszemle. Ott olyan rend és fegyelem van, hogy besz*...k. És vegyük példának a magyart: kb 30e fő, ebből 20e irodista.
Leépítette az Eu a gazdaságunkat, majd behozzuk, ja mert nem tudjuk megtermelni...á nem -.-"
Nincs hadseregünk: majd a NATO megvéd... arra befizetek. xD
Elég hosszadalmas a magyarok történelme, de ha valaki egyetlen példát is mond, mikor nyugatról segítség érkezett, azt megtapsolom. :D
Emberek észhez kéne már térni. És nem csak egy bábnak lenni a madzag végén.
Állítom, Erdélyben nagyobb magyarok élnek, mint itthon. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!