Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor rasszista? Miért...

Orbán Viktor rasszista? Miért a cigányokat támogatja, akik semmit nem csinálnak, a magyarok helyett?

Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 11:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%

"Ezt nem kell mondanod. Viszont azt nem értem hogy kerülhet egy cigány kormányra Magyarországon. Ez olyan mintha Izraelben kormányra választanák Hitlert. :D"

hasonlatod meglehetősen szűk látókörre utal. Ugyanúgy kerülhet Magyarországon egy cigány kormányra mint ahogyan Amerikában egy fekete. Az más dolog hogy nem ugyanolyan filozófia indukált a háttérben Orbán győzelménél mint Obamáénál.

persze, most jöhetnek a lepontozások azok részéről akik szerint biztosan egy neoliberális eszméket valló cionista zsidó-cigány bérenc vagyok :D

2011. máj. 22. 12:57
 12/16 anonim ***** válasza:
36%

"persze, most jöhetnek a lepontozások azok részéről akik szerint biztosan egy neoliberális eszméket valló cionista zsidó-cigány bérenc vagyok :D"

Jönnek.

2011. máj. 22. 14:01
 13/16 anonim ***** válasza:
20%
noná XD valóban jönnek. mondd, utolsó, te is közéjük tartozol amúgy? azért akik le is pontoznak meg is indokolhatnák hogy tulajdonképpen kijelentésem melyik részével nem értettek egyet tulajdonképpen. azzal hogy leszögeztem az elején hogy az említett válaszoló szűk látókörű? vagy netán az hogy reálisabb összehasonlítást végeztem mint ő? az a baj hogy túlzottan "liberálisnak" hangzott a kijelentésem mert úgy tűnt mintha netán az emberek közti egyenlőség fontosságát próbáltam volna sugallani? hát elárulom hogy nem ez volt az első számú célom(bár egyáltalán nem tudnak az elveim megegyezni az olyan kijelentésekkel hogy gyilkoljuk le az összes cigányt) hanem az hogy rávilágítsak arra, hogy bizony el kellene majd egyszer jönnie annak az időnek, mikor legalább annyira be lesznek integrálódva a magyar társadalomba a cigányok, mint Amerikában a feketék hogy nem röhej tárgya gyanánt kell majd arról beszélni hogy cigány a miniszterelnökünk(mint ahogy jelen esetben van) hanem mint elismerésként annak tekintetében hogy végre nálunk is megoldódott az egyik legnagyobb etnikai probléma. Erre akartam utalni, kedves lepontozók, egyáltalán nem "libsi" provokáció volt a szándékom. bocs de ezektől a jelzőktől is már a tököm tele van amikkel egyesek titulálnak olyanokat akik egy kicsit is másképpen gondolják a cigányprobléma megoldását, mint ők.
2011. máj. 22. 14:30
 14/16 anonim ***** válasza:
61%

Amúgy én sem értem, hogy mi abban a probléma, hogy cigányoknak adnak munkát? Én azt hittem mindenkinek az a baja (nekem is), hogy ők nem dolgoznak.

Styloo

2011. máj. 22. 21:24
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a baj, hogy adnak nekik munkát! A helyzet az, hogy van vagy 600.000 munkanélküli ma Magyarországon. Pár napja viktor (király) megígérte, hogy teremt (lol:D) nekik 130.000 munkahelyet.

A baj az, hogy az emberek beveszik, hogy ez így van. Ha csak így működne a világ, akkor igazán teremthetne még 500.000 munkahelyet, mert hogy baromi nagy a munkanélküliség.

2011. máj. 22. 23:24
 16/16 anonim ***** válasza:
90%

Orbán is csak egy báb.

Vegyük példaként a saját történelmünket... Nem egy tudós, író, költő, filozófus megjósolta, hogy a szlávok tengerében fogunk elveszni. És sajnos napjainkban nagyon afféle igyekszünk...

Minden fő okos csak saját zsebét tömi, na meg külföldét a már 40x visszafizetett kölcsön további törlesztésével. Éljen! (degeneráltak.)

Nem tagadom, jobbikos felfogásom van, de velük sem értek mindenben egyet, de abban az egyben igaza van Vonának, hogy a Keleti birodalmakat kéne követnünk.

Írjátok be youtube-ba: Kína hadsereg díszszemle. Ott olyan rend és fegyelem van, hogy besz*...k. És vegyük példának a magyart: kb 30e fő, ebből 20e irodista.

Leépítette az Eu a gazdaságunkat, majd behozzuk, ja mert nem tudjuk megtermelni...á nem -.-"

Nincs hadseregünk: majd a NATO megvéd... arra befizetek. xD

Elég hosszadalmas a magyarok történelme, de ha valaki egyetlen példát is mond, mikor nyugatról segítség érkezett, azt megtapsolom. :D

Emberek észhez kéne már térni. És nem csak egy bábnak lenni a madzag végén.

Állítom, Erdélyben nagyobb magyarok élnek, mint itthon. ^^

2011. jún. 11. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!