Ha most lenne a választás, akkor szavaznátok a Fideszre?
ma 12:37
te nagyon... jobbikos vagy :D
Szerinted egy ilyen törvényt nem lehetne kijátszani és olyan koncepciós válaszpert indítani, hogy még az unokáid is fizetnének?
azért van 4 évente választás hogy egy bizonyos program ki tudjon teljesedni...aztán annak fényében majd az ember dönt. Így a kérdés elég nagy butasá
A gyakorikerdesek.hu-n válaszoló emberek (pláne politikában) nagy része pedig nem kormánypárti. Ez viszont nem mutat egyenes arányosságot a való élettel. tekintettel arra hogy én 4 különböző címmel 4 különbözőt írhatok, midnezt anonim módon...
Válaszom am. IGEN
" azért van 4 évente választás hogy egy bizonyos program ki tudjon teljesedni...aztán annak fényében majd az ember dönt. Így a kérdés elég nagy butasá
A gyakorikerdesek.hu-n válaszoló emberek (pláne politikában) nagy része pedig nem kormánypárti. Ez viszont nem mutat egyenes arányosságot a való élettel. tekintettel arra hogy én 4 különböző címmel 4 különbözőt írhatok, midnezt anonim módon..."
De a Fidesz már most rossz irányban halad. Programja sem volt, csak szidott mindenkit.
Értem én hogy ez nem reprezentatív felmérés. De miért nem lehetne ugyanakkora arányban a valóságban mint itt is?
Másrészt pedig az emberek többsége nem is szavazott, és sokan akik szavaztak is csak azért tették a Fideszre mert az MSZP "fos" volt, a Jobbik "fasisztanáci" a fidesz meg úgyis győzni fog, másra minek szavazzak.
Meg vannak a viktrofanok is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!