Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha most lenne a választás,...

Ha most lenne a választás, akkor szavaznátok a Fideszre?

Figyelt kérdés
Mindenki véleményére kíváncsi vagyok.
2011. máj. 21. 12:22
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
57%
Ha Országgyűlési választásról van szó, akkor nem. Önkormányzati választáson még lehet.
2011. máj. 21. 12:46
 12/30 anonim ***** válasza:
47%

ma 12:37

te nagyon... jobbikos vagy :D

Szerinted egy ilyen törvényt nem lehetne kijátszani és olyan koncepciós válaszpert indítani, hogy még az unokáid is fizetnének?

2011. máj. 21. 12:48
 13/30 anonim ***** válasza:
20%
Eddig sem szavaztam rájuk, most se tenném. Maradok az LMP-nél.
2011. máj. 21. 12:55
 14/30 Jóska Pista Sanyi ***** válasza:
78%
No hová lett a Fidesz 2/3 ? :D
2011. máj. 21. 12:59
 15/30 anonim ***** válasza:
79%
Józska Pista Sanyi, én is ezt kérdem :)
2011. máj. 21. 13:06
 16/30 anonim ***** válasza:
17%

azért van 4 évente választás hogy egy bizonyos program ki tudjon teljesedni...aztán annak fényében majd az ember dönt. Így a kérdés elég nagy butasá

A gyakorikerdesek.hu-n válaszoló emberek (pláne politikában) nagy része pedig nem kormánypárti. Ez viszont nem mutat egyenes arányosságot a való élettel. tekintettel arra hogy én 4 különböző címmel 4 különbözőt írhatok, midnezt anonim módon...

Válaszom am. IGEN

2011. máj. 21. 13:33
 17/30 anonim ***** válasza:
85%
Nem szavaznék soha a Fideszre.
2011. máj. 21. 13:34
 18/30 anonim ***** válasza:
79%
Nem szavaztam a Fideszre, ezután sem tenném, és nem is fogom megtenni.
2011. máj. 21. 13:43
 19/30 anonim ***** válasza:
64%
Nem, jobbikos vagyok. A Fideszre semmiképp sem szavaznék. Nem vagyok elvakult jobbikos, a Fidesz úgy tűnik, tényleg rendet akarna tenni, de igazából mindenhez a rosszabbik oldala felől nyúlnak hozzá. Pl először utcára küldi az embereket, ahelyett, hogy munkahelyeket teremtene egy jó gazdasági program megvalósításával. Most a legújabb hír, amit hallottam, az volt, hogy aki nem végzi el az egyetemet, vagy kimegy külföldre dolgozni, annak vissza kell fizetnie az egész tandíjat. Ehelyett mondjuk munkahelyeket kellene teremteni, mellé pedig normális fizetéseket kellene biztosítani, mondjuk ne azért tanuljak 4 évig az egyetemen, hogy utána kajára is alig teljen, a saját kocsi meg lakás meg már nagyon nagy luxus lenne, itthon szinte elképzelhetetlen. A másik pedig, hogy az egyetemi oktatás színvonalát emelni kellene. Ha vissza kell fizetni a tandíjat, amennyiben valaki nem végzi el az egyetemet, azzal csak azt fogják elérni, hogy minden egyetemen direkt buktatni fogják a diákokat (nálunk már most is van ilyen tanár, nem is egy), abszolút nem a minőségra fognak menni, hanem arra, hogy minél több pénzt bezsebelhessen az egyetemük. Csak mellékesen, egyébként nem tudom, mennyire van valós alapja ezeknek a híreknek, még nem olvastam pontosan utána. De már a feltételezéseik is rosszak.
2011. máj. 21. 15:13
 20/30 Jóska Pista Sanyi ***** válasza:
100%

" azért van 4 évente választás hogy egy bizonyos program ki tudjon teljesedni...aztán annak fényében majd az ember dönt. Így a kérdés elég nagy butasá

A gyakorikerdesek.hu-n válaszoló emberek (pláne politikában) nagy része pedig nem kormánypárti. Ez viszont nem mutat egyenes arányosságot a való élettel. tekintettel arra hogy én 4 különböző címmel 4 különbözőt írhatok, midnezt anonim módon..."

De a Fidesz már most rossz irányban halad. Programja sem volt, csak szidott mindenkit.

Értem én hogy ez nem reprezentatív felmérés. De miért nem lehetne ugyanakkora arányban a valóságban mint itt is?

Másrészt pedig az emberek többsége nem is szavazott, és sokan akik szavaztak is csak azért tették a Fideszre mert az MSZP "fos" volt, a Jobbik "fasisztanáci" a fidesz meg úgyis győzni fog, másra minek szavazzak.

Meg vannak a viktrofanok is :D

2011. máj. 21. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!