Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lehet az oka a Fidesz...

Doboszoli kérdése:

Mi lehet az oka a Fidesz pálfordulásának?

Figyelt kérdés

Előrebocsátom, hogy nem a tartalma miatt szoktam nézni az ATV-t, mint ahogy a Hír tv-t sem. Mivel Kálmán Olga mint műsorvezető nagy kedvencem, tegnap este megálltam egy percre a műsoránál.Mit látok?

Egy 1996-os sajtótájékoztatót, ahol a Fidesz, és a KDNP két prominens képviselője könnyekkel küzdve nyilatkozza, hogy a zsarnok kormány el akarja venni a hős közrendvédelmisek, tűzoltók korkedvezményét, sőt -minő gátlástalanság- nem restelli felülvizsgáltatni a munkában megfáradt szerencsétlen rokkantnyugdíjasok jogosultságát.

Ehhez képest napjainkban.... Ki ért ezt?

2011. máj. 20. 05:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
43%

A valódi rokkantnyugdíjasok és akik elmentek a dokihoz kis lábujj fájással és azért kaptak rokkant nyugdíjat, az két külön dolog szerintem. Kicsit felháborító ez a "jaj visszaküldik szegény se kar se láb kapitányokat :,(".

A tűzoltókat nem érinti a nyugdíjkedvezmény módosítás! Bizonyos rendvédelmi dolgozókat érint, végül is naphosszat traffipaxozni nem nagy megerőltetés.

Szánalmas manipulálási kísérlet a másik oldalról... Ki érti ezt?

2011. máj. 20. 06:25
 2/11 anonim ***** válasza:

Nah még pár perc aztán jönnek a "höccöcöö HSZ"-ek:D

valahol igaza van az előttem szólónak...

2011. máj. 20. 06:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Egyébként a pálfordulás nem az amikor Pál apostol megtért?
2011. máj. 20. 06:47
 4/11 anonim ***** válasza:
82%

Ezt nevezik a társadalom átverésének,egyébként eddig még mindegyik párt mást mondott ellenzékben és teljesen mást csinált kormányon.

Ellenzékben mindig megy a szociális érzékenység,demagóg populista duma,aztán amikor kormányra kerülnek akkor meg pont az ellenkezőjét csinálják.

Ezért került mindegyik párt hitelességi válságba,mert az emberek nem felejtenek.Nézd meg a politikusok népszerűségi rangsorát,37!ponttal lehet elsőnek lenni.

2011. máj. 20. 06:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Csupán annyi,hogy ellenzékben mindent bíráltak,de azt kormányon elfelejtették. Nem ez az egyetlen eset,amikor azt teszik,amit ellenzékben bíráltak. Ez minden kormán váltáskor így van,de a Fidesz ebben élenjáró.
2011. máj. 20. 07:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az lehet az oka, hogy kormányra kerültek.
2011. máj. 20. 08:35
 7/11 anonim ***** válasza:
89%
A 8 évnyi parasztvakítás után szembe kellett nézniük a realitásokkal.
2011. máj. 20. 10:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem nekik kell szembenézni, hanem a csodaváróknak. Ők pontosan tudták, hidd el.
2011. máj. 20. 12:37
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem ez jutott eszembe:

Kevesebb nyugdíjas->több pénz a költségvetésben->több pénz pályázatokra(haveroknak)->több pénz zsebbe

2011. máj. 20. 13:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Pálforulás,csak pozitív lehet!;D Ez inkább júdásfordulatnak lehet nevezni vagy egyszerűen szélkakasnak,ahogy azt a baloldalon szokás! Én maradok a "mindegy mitmondunk,csak népszerűek legyünk,de a pénz néha felülírja,mert az is nagyon kell" magyarázatnál,ez szerintem szépen letükrözi fideszéket!
2011. máj. 20. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!