Egy év eltelt. Miért vár mindenki Kánaánt?
Tévedsz, nem 1 év telt el, hanem legalább 30. 1979. óta van permanens válság Magyarországon, azóta van az, hogy csak megszorítástól megszorításig vergődünk. Csak közben elfogytak a tartalékok, és kiderült, hogy megszorítások sem a Kánaánhoz vezetnek, mint ahogy sokan ígérték, hanem újabb megszorításhoz.
Egyébként meg a FIDESZ-nek lényegében annyi volt a kampánya, hogy eddig minden rossz volt, és ettől kezdve minden jó lesz. Akkor most mit csodálkoznak, ha egy év után már várnák az emberek a kezdeti eredményeket? De eredmény a szupergazdagok adócsökkentésén kívül nincs, sőt elkeserítő, kiábrándító minden. Nagyon nem ezt ígérték!
Nem vártam Kánaánt, de ennél azért többet.
Egyébként ferkóra is rá kéne csapni.
18:07
Üdítő színfolt vagy a (magyar) politika rovatban!
Nézd át a többi kérdést is.... s meglátod, hogy ennél a kérdésnél adott válaszok még egyáltalán nem nevezhetők veszekedésnek, civakodásnak...
Béke Veled!
"Bezzeg Bajnait 2 hét után szidtátok."
Most sem tartom szimpatikusnak, de lassan afelé hajlok, hogy még ő is jobb lenne, mint Orbán.
Kisebbségi kormányzás...ha mondd valakinek is valamit. Szerintem elvből sz*r kedves bumbi. Minek után mozgástere nincs, de ők csak kapaszkodtak a székbe mert hát hogy néz ki hogy a nagy komcsik csak úgy felálljanak hogy bocs, nem jön össze a kormányzás?
Ugyanakkor Bajnai papa bemutatkozott kormányzása előtt némi libászkodásos offshore cégezéssel. Igen sok családot tett tönkre, s lettek miatta öngyilkosok. Jah hát ilyen embert kell az ország élére tenni, nyilván. (pufajkás már vót, 3/3 vót, KISZ titikár milliárdos vót, nem jutott jobb eszükbe újítottak)
Tudod mit csinált? Gyakorlatilag felvette az IMF hitelt.
Nah én spec. ezért ugattam rá. Jah és akkor jött a lelkem azzal hogy 1 ftért vállalta a feladatot. Hát milyen rendes volt nem?
Attól hogy még a Fideszre szavaztam nem vártam Kánaánt.A legszebb az egészben hogy általában azoknak a legnagyobb a hangjuk akik a jelenlegi ellenzékre szavaztak.
(itt biztosan)
Kaya Ibrahim?
Most emiatt szidjam az Orbán kormányt már a második napján hogy sz.*r? Szidod Bajnait hogy semmit se csinált, de az intézkedései közül egyiket se vonta vissza az Orbán. Bajnai intézkedéseinek nagyobb szerepe volt abban hogy mennyi lett a gdp , mint Orbánnak. Hisz egy gazdasági intézkedés nem 2 nap alatt mutatható ki, hanem évek alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!