Szerintem magyar emberként mindenki számára teljesen egyértelműnek kellene lennie, hogy egyedül a Jobbik az aki az ő érdekeit képviseli. Mért van hogy egyesek képesek mégis a saját érdekeik ellen szavazni?
Mint magyar embernek és Magyarország érdekeit szem előtt tartva NEM szabad a Jobbikra szavazni.
Sajnos a többi párt sem az igazi, de a Jobbik a "legrosszabbik" mindközül
"Már megbocsáss,de miből gondolod,hogy csak és kizárólag a Jobbik foglalkozik az emberekkel.
Ellenzékből minden szép és jó ezt már tapasztaltuk a Fidesztől és az MSZP felől is. "
Én onnan veszem, hogy ismerem őket. A Fideszről vagy az MSZPről viszont ellenzékben sem tapasztaltam ilyet, mint te.
Komolyan nem értem mért jó valakinek saját érdekei ellen tenni. Sokan sírnak, hogy keveset keresnek, A Jobbik fellendítené a gazdaságot mely által jelentősen emelkednének a bérek. A Fidesz lepusztítja a gazdaságot mely által csökkennek a bérek.
Még többen sírnak, hogy munkanélküliek. A Jobbik megszüntetné a munkanélküliséget. A Fidesz a munkalehetőségeket szünteti meg.
Ugyancsak sokan sírnak, hogy kirabolják őket. A Jobbik helyreállítaná a közbiztonságot. A Fidesz felszámolja a közbiztonságot.
Sokan sírnak vállalkozóként, hogy nem tudják, vagy nem megfelelő áron eladni a termékeik. A Jobbik felszámolná a külföldi termékek jogtalan előnyét a piacon. A Fidesz felszámolja a magyar vállalkozókat, termelőket.
És szerintem ezt a sort a végtelenségig lehetne folytatni. Ám olyan dolgot nem tud senki mondani melyet a Jobbik az ő érdekeivel ellentétesen tenne. Vagy amit más párt az ő érdekei mellett.
az addig oké kérdező hogy mit igér a Jobbik. Helyreállitja a gazdaságot. Hogyan? Megszünteti a munkanélküliséget? hogyan? Helyreállitja a közbiztonságot, Hogyan?
Én is tudok ilyeneket mondani: Holnaptól mindenki keresete 500 000 nettó lesz. Miér nem szavazol rám, hiszen a te érdekeidet képviselem, hisz jól jönne az a pénz neked nem?
Ne élj álomvilágban. A jobbik ugyanolyan párt mint a többi. ANnyi az egész hogy árpádsávosra vannak festve azt kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!