Ha Orbán Viktorról is kiszivárogna az Őszödihez hasonló beszéd, akkor lennének zavargások? Ha igen, ki szervezné meg?
A válasz írója 47%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:11
Ez nem üzleti élet, hanem POLITIKA.
Nem az erősek fennmaradását kell támogatni (ami most talán tényleg csak tízezer ember), a gyengéket pedig eltaposni...
A NEMZET, AZ ORSZÁG fenntartása, fellendítése lenne a cél, de hát ugye... ez nem az.
Aki mindent megtett... cöccöccö... tudjuk, tudjuk, Lázár Botondka igen jó parti lesz, ahogy Viktor se igen kaparja a fejét, miből házasítja ki a gyerekeit...
Nekem azokkal nincs bajom, akik tudják, honnan jöttek, hová tartanak, és mit tettek le az asztalra. De olyan kis suttyó, aki nincs 25, és ordít, hogy nem arany a billentyűzet a telóján, pedig apunak ezerszer elmondta.... Há' bocs, de kinyílik a bicska a zsebemben, mikor az ilyen tudja leszólni a vidéki bácsit, aki 40 évet húzott le a bányában, hogy a szegény meg az öreg kussoljon.
Úgyhogy jól gondold meg, mit tettél le TE az asztalra, és mi pottyant az öledbe. Olyan NINCS, hogy ebben a kis p..csányi országban csak ilyen csodagyerekek vannak, akik mélyről jöttek, és most benne vannak az első tízben.
Nem ma jöttem le a falvédőről én se.
"Elégedetlenkedők persze mindig lesznek, de számuk igen csekély."
Jahh.. Végülis mi az a kilenc és félmillió ember egy tízmilliós országban..
"A Fidesz gazdaságpolitikája jó!"
Ha a végcél a totális államcsőd még kiválónak is mondhatjuk.
"Akkor ki az a 52% aki rá szavazott"
Senki. Kb 10% szavazott rájuk, vagy még annyi sem.
"Konkrétan megkérdezted őket? Mert anélkül nem hiteles."
Mért? Szerinted a kisujjamból szoptam ki? Jó lenne már neked is körbekérdezni magad körül, hátha felébrednél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!