Mit gondoltok a Széll Kálmán terv megszorításai miatt - esetleg a rosszabbul élők közül - mennyien fognak külföldre menni és milyen "szakmákból"?
Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 20:13
11/12 anonim válasza:
"Ideje volt megtenni ezeket a reformlépéseket. És a baloldaliak fokozódó hisztériája mutatja, hogy az irány és a mérték is megfelelő."
Cinikus és gúnyos hozzászólásoddal csupán az a baj, hogy a Fidesz 8 éven keresztül vinnyogott és lázított (de még milyen hangosan), az olyan és hasonló lépések miatt, amiket most ők maguk tesznek. Miközben álszent képpel hirdette Orbán, hogy "ő aztán sosem hazudik". Nekem, baloldalinak nem a megszorítások tényével van a problémám (tudtam 5 éve, és tudom most is, hogy a közgazdasági tények és szabályok makacs dolgok), ellenben a fideszbirkák, akik korábban visítottak a megszorítások miatt, most tapsolnak, mert drága vezérük teszi.
Szóval nem hinném, hogy a balosoknak kellene most jobban szégyenkezniük ;)
12/12 anonim válasza:
A rosszabbul élők közül nagyon kevesen tudnak majd kimenni, egyrészt pont azért, mert rosszabbul élnek, és nincs egy ilyen útra elkülönített pénzük, másrészt valószínű, hogy ezek az emberek alacsony iskolázottságúak vagy nyelvtudás hiányában vannak, ami megint csak nehézzé teszi a külföldi életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!