Mivel lehetne a Magyarok hazaszeretettét vissza hozni?
Olyan rossz látni/hallani,hogy mindenki utálja azt aki utálja Trianont.Nekem a tököm ki van azzal,hogy a magyarokat leköpik mindenütt és ez ellene harcolni szeretnék.Amint ezt megtudja rólam valaki egyből náci vagyok és az ország ellensége.Pedig én csak végre egy békés Magyarországot szeretnék.Olyat ahol büszkén lehet fölnézni a vezetőkre és síró szemmel hallgatni a Himnuszt.
Az iskolámban a Himnusz alatt a fiatalok 60% röhögcsélt és beszélgette.Amint hazaáruló senkiknek neveztem az iskola előtt őket kaptam egy igazgatói intőt.Pedig semmi rasszista vagy csúnya megjegyzést nem tettem.
Jobb oktatáspolitika és a felelősségelhárításról való leszokás. (Gondolok itt az állandó zsidózásra és cigányozásra.)
"Olyan rossz látni/hallani,hogy mindenki utálja azt aki utálja Trianont."
Nem azt utáljuk, aki utálja Trianont.
Trianont a magyar lakosság 90%-a utálja.
Azt utáljuk, aki kardot csörtetve menne neki ész nélkül a szomszéd országoknak és közben észre sem veszi, hogy ezzel csak Magyarországnak árt.
"Nekem a tököm ki van azzal,hogy a magyarokat leköpik mindenütt és ez ellene harcolni szeretnék."
Akkor te vagy a legpesszimistább.
A szomszédos országokon kívül sehol sincs a magyarokkal senkinek semmi baja. A többség még azt se tudja, hol vagyunk, vagy létezünk egyáltalán.
Jobb oktatáspolitikát, a helyesírásra helyezve a hangsúlyt, mert a magyar az kisbetű.
Azért nem szeretik a hazaszeretőket, mert a nagy részük egész nap zsidózik, cigányozik. Egy képmutató bagázs lettek, akik rá akarják másokra erőszakolni az ő hazaszeretetüket.
"és síró szemmel hallgatni a Himnuszt."
Az oké hogy hallgatni a Himnuszt de hogy síró szemmel az azért már túlzás...
"Mivel lehetne a Magyarok hazaszeretettét vissza hozni?"
Például úgy, hogy megtanítjuk őket magyarul helyesen írni.
"Mivel lehetne a Magyarok hazaszeretettét vissza hozni?"
Meg kellene szüntetni az ország hírnevét rontó, szégyenteljes jelenségeket. Pl. a Jobbikot.
"Olyan rossz látni/hallani,hogy mindenki utálja azt aki utálja Trianont."
Most akkor hazaszeretetről vagy "Trianon"-utálatról beszélünk?
"a magyarokat leköpik mindenütt"
Hazugság. Mire jó neked, hogy rosszindulatú hazugságokat terjesztesz a magyarokról? Esetleg utálod őket?
Az egy dolog, hogy már a Párizsi békeszerződés (1947. évi XVIII. törvény) van hatályban és nem a Trianoni, egyébként a tartalma rosszabb, mint a Trianoni, de mindegy jó volt Hitler oldalán harcolni.
A másik az, hogy képzeld el a helyzetem: szeretek a tengerparton pihenni meg csajozni. Én azt mondom, hogy ne próbálkozzunk bevonulni Horvátország területére katonákkal, mert az minket illet, hanem mondjuk támogassuk a csatlakozásukat az Unióba és akkor személyivel mehetek a tengerpartra a lányokhoz mosolyogva és még hülyének se néznek. Egyébként Horvátországnál éppen jogos volt a területelcsatolás. Félreértés ne essék sok helyen nem volt az.
Talán nem kellene rasszista megnyilvánulásokat tenni a "hazaszeretőknek" és lehet, hogy semmi baj nem lenne velük. Én pl: úgy szeretem az országot, hogy segítek az embereknek nem úgy, hogy szidok másokat vélt vagy valós problémáim miatt. Attól, hogy mondogatja valaki, hogy hazaszeretet és erre gondol az 0. Csinálni kéne valami hasznosat, ami mondjuk nem más nemzetek és etnikumok kivégzési szándékát jelenti, most gondolok itt a "Holocaust nem volt, hanem lesz" és a "halott cigány a jó cigány" életérzésre.
Szeretem az olyan okos embereket, akik ha nem tudnak hozzászólni valamihez, keresnek helyesírási hibákat és azok miatt "szólogatnak" be. Mi köze van a hazaszeretetnek a helyesíráshoz?!
Szerintem már nem lehet visszahozni az emberek hazaszeretét. Sajnos az ország vezetői ferde tükröt tartanak a nép elé, s a nagy többség ezt megeszi... Amíg egy államfő egyenruhás bűnözőknek nevez olyan embereket, akik a rend fenntartása miatt, a magyarok védelmében, önként járőröznek, addig nincs is miről beszélni...
Hiába harcolsz te akármiért kérdező, ha a világot az amerikai meg a tokyo-i tőzsde uralja!!
Nyisd már ki a szemedet és láss már tovább trianonnál, próbálj tájékozott lenni a jelenben is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!