A Fidesz miért akarja kinyírni Szegedet és vele együtt Botka Lászlót?
Hát ez nem Szeged "kinyírása", hanem az önkormányzati rendszer átalakítása, nem tudom, hogy milyen előnyei lesznek, és milyen hátrányai, majd az idő eldönti.
Egy dolog viszont pozitív a tervezetben, az adósság féken tartása.
Na jól van már...
Érdekes módon te bármilyen kérdés feltevése nélkül elhiszed, hogy az mszp igazat mond.
Ezek a linkek csak azt bizonyítják, hogy nem szerencsés, ha a polgármester és a közgyűlés más összetételű.
erhnn:Te pedig minden kérdésnél azt hiszed,hogy a Fidesz igazat mond.
Azért akarják kinyírni,nem csak Szegeden,de másutt is azt a polgármestert,aki nem Fideszes,mert teljhatalmat akarnak.
Miért lenne nem szerencsés,ha az önkormányzat összetétele nem egypárti?
19:33
"Érdekes módon te bármilyen kérdés feltevése nélkül elhiszed, hogy az mszp igazat mond."
Én azt tudom, hogy a Fidesz hazudik! Nem is kicsit, nagyon! (...pfff... ez most jól odabaxott, ugye?) :)
"Ezek a linkek csak azt bizonyítják, hogy nem szerencsés, ha a polgármester és a közgyűlés más összetételű."
Elég árnyaltan fogalmaztál, hogy nem szerencsés... A megagigahatalommániás Viktor képtelen még azt is elviselni, hogy egy-két helyen (ahol nem ők győztek), az ellenzék bitorolja a neki (szerinte) jogosan járó helytartóságot, vagy vármegyét. Lásd még pölö Esztergom esetét is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!