Megvalósitható lenne hogy a cigányoknak adna az ország egy megyét s mint egy mini állam müködne?
20:16:
Olyan jól összefoglaltad az ellenérveket, hogy nekem már nem maradt mit írnom :(
Jobban mondva volna, méghozzá egy másik - szerintem megvalósítható - "megoldás koktél":
- könyörtelen rendfenntartás, és
- az utolsó fillérig születés szabályozáshoz, tanuláshoz, és a törvények betartásához kötött, megvonható állami juttatások.
A következő generációban már kevesebben is lennének, és akik élnek közülük a lehetőséggel, és szakmát szereznek, közülük, azokkal a gond is kevesebb lesz.
Na jólvan látom a legtöbb ember lehurrog!
Akkor nektek milyen ötletetek lenne??
Csak azért mert ez így nem mehet tovább!!
Mi lesz itt 20 év múlva?Több cigány lesz mint magyar,még az az idő is eljön amikor mi leszünk kisebbségben!Aztán majd mindenki menekül innen mint a vadkacsák...
Eljön még majd az az idő is hogy mindenki el akar innen menni és ez idő kérdése hpgy az emberek befognak sokalni!
Szerintem rugdosuk vissza őket Indiába.
am ne általánositsatok!
nem mindegyik cigány olyan!
ez olyan mint hogy. magyar népről azt mondják hogy bunkó!
vezetésben is meglátszik.
persze már aki.ugyan ez van mindehol hogy vannak kivételek.
+ be kéne rugdosni a világot etika órára .
A vezetés nem tartozik a magyar néphez, az egy másik távol-keleti, hasonló megrögzött bűnöző hajlammal rendelkező népcsoport, nem csoda, hogy annyira jól kijönnek egymással, persze csak messziről, és közös ellenség jelenlétében.
Én a Végső Megoldást javasoltam, mint lehetséges ötletet, illetve jó lenne egy rendpárti, tekintélyelvű vezetés, ami ki meri mondani, hogy a cigány az cigány, az ember az meg ember :) És ebből következhetne a többi...
Kedves előttem és utánam válaszolók! A cigányok mindegyike gyűlöl és megvet minket, ezen kívül a "becsületes" szó nem azt jelenti, hogy pillanatnyilag éppen nem bűnözik, mert munka nélkül is kap annyi segílyt, hogy vígan megéljen, hanem egy olyan jelző, amit még fehér emberek között is nehéz kiérdemelni, és könnyű elveszíteni!
Szóval az én megoldásom: egy sor akác, egy sor fűz...
Azzal, persze, ez meg biztos fotoshop:
Mire célzol? A képen látható szegényeknek vannak anyagi problémái, vagy akiket lemészárolnak, kifosztanak, megerőszakolnak, uzsoráznak, csicskáztatnak, zsarolnak?
Jó lenne, ha létezne egy olyan terület, ami az övék lenne, ahol ők élnének csak. De ez mára csak egy álom maradhat sajnos. A cigány megye kijelölése nagyon kényes kérdés lenne, mert ugye melyik megyét áldozzuk fel? Egyáltalán pont a mi kicsi országunkból kellene mégegy területet kihasítani?
A megoldást én is a sokkal keményebb, hatékonyabb bűnüldözésben látom. A halálbüntit vissza, aki pedig többszörösen visszeső bűnöző, az soha ki nem engedni a kóterból. El kell végre ismerni mindenkinek, hogy vannak olyan emberek, akik nem valók a normális emberi társadalomba, mert képtelenek a beilleszkedésre, az alkalmazkodásra. Ezeket az elemeket el kell különíteni egyszer, s mindenkorra. A börtönökben pedig munkára kell fogni őket, ne etessük már ingyen őket.
Nekem az a meglátásom, hogy ha a cigók látnák azt, hogy nincs mese dolgozniuk kell, takarítaniuk kell, muszáj a két kezük munkájából megélni, mert nincs más lehetőségük, akkor egy idő után rend lenne.
De amíg a semmiért pénzt kapnak, amíg megélnek a gyerekcsinálásból, amíg mindent elnézünk nekik, és még bátorítjuk is őket, addig nem lesz itt változás.
Sokkal keményebben, határozottabban, akár radikálisan kellene fellépni az államnak, a rendőrségnek, az önkormányzatoknak.
Higgyétek el elég lenne az is, ha a tolvajok közül csak az első tíznek vágnák le a kezét nyilvánosan, délben a főtéren, a többi mindjárt meggondolná, hogy érdemes-e a másét ellopni.
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:40
Nem lenne mára kifogytam.....
De ha van jobb ötleted akkor megoszthatnád....
Kiváncsiságból tettem fel hogy az embereknek mi lenne erről a véleménye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!