Mi a véleményetek arról, hogy több ezer orvos mondhat fel a közeljövőben?
"képtelen háromszoros fizetést adni"
De azé ne várjuk már el, hogy annyi legyen egy kezdő orvos fizetése mint egy utcaseprőé.
ebben az a szar, hogy orvosok, tanárok és rendes tisztességes emberek minimumot keresnek, van hogy 100 ezret se
miközben a sok mocskos szemét haszontalan börtöntöltelék meg milliót is hazavisz és van hogy nem feketén
igazuk van az orvosoknak, meg a többi munkásnak el kell innen menni a f*szba és majd jönnek a azeri meg kínai orvosok ( ez ami itt van már a románoknak se pálya) és majd ha minden nap 300 ember fog meghalni a szakértelem hiánya miatt akkor majd tán az ország elgondolkodik azon, hogy a kis embernek is fizetni kéne, csak azért, hogy ne menjen el
és akkor tán a szemét ügyvédtől elveszik a hasznát vagy a felháborodott nép remélhetőleg kivégzi a bankigazgatót
Hülye ez az ország! Hülye ez a vezetés! nem igaz, hogy azt kell alulbecsülni, akinek van esze, szorgalma, sokat tanult és igazán fontos dolgot végez (pl. orvos, tanár stb.)! És azok az "okosok", akik itt azt írták, hogy "szemetek az orvosok mert hálapénzt kérnek" és "nem tudok úgy elmenni orvoshoz h ne vigyek pénzt", azok sem látják át a helyzetüket!
Ha tehetnék, húznék én is el innen egy jobb országba. Akár Nyugat-Európa, akár USA vagy mit tom én...ha csak egy kicsivel si jobb lenne, megérné.
Am én is orvos szeretnék lenni és a drága kormány most megtette h a tanult szüleim elveszítsék az állásukat. Tanárok mindketten és bezárják a helyi iskolát. Nem lesz állásuk. Miből fizetik nekem az orvosit? MIBŐL??? Pedig én vagyok a suli legjobb tanulója és elég elit suliba járok. Nem nagyképűségből mondom, de országos versenyeket nyerek évek óta, és a drága kormány tőlem és más okos és tehetséges diákoktól veszi el a lehetőséget h tanulhasson és majd a jó fizetést is!!! A pénzt meg a cigányoknak odaadják akik sose tanultak...
AKI TEHETI MENJEN KI!
Csak ugye a másik probléma h nincs hozzá pénz. Egyrészt elszegényítik mégjobban az embereket h ne tudjanak kimenni, másrészt teletömik a fejüket mindenféle hazaárulós szentbeszédekkel! "Maradj itt h nekem jó legyen"
Ezek után aki azt mei mondani h árulók az orvosok, akik kimennek, az már tényleg nem ért semmit.
Támogatom alapjáraton az elképzelést, igazuk is van, csak épp egyről feledkezenek meg: nem alkalmas a hely és az idő!!!!
Miből fizesse az állam a 3szoros fizetést és a működtetést mikor devizahiteleseket kell kisegítenie, az államadósságból ki se látszik, holvörösiszap-károsultakat kell kártérítenie,hol belvízeseket?
Persze tudom, hogy az egészségbe befeketni mindig nyereséges és minden, de ha nincs tőke???? Most vegyünk fel még több kölcsönt, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!