Mit szóltok hozzá, hogy a bukott miniszterelnök Medgyessy Péter szerint az államadósság Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége alatt ugrott meg de nem miatta? Megemlítette még, hogy 2006-ban kísérlet sem történt arra, hogy a gazdaság állapota javuljon.
Pedró:
No, akkor vizsgáljuk már meg vöröscsillag fénynél, melyik állítás nem igaz:
a) az, hogy gyurcsány volt a forint árfolyam csökkentő lobbi frontembere,
b) az, hogy ezt az árfolyam csökkentést használták ki a soros-félék a forint elleni támadásra, egyeneen ebből indították,
c) az, hogy a támadást az államkötvények kamatainak 5-nél több %-os emelésével védték ki,
d) az, hogy a kamatok máig nem csökkentek a korábbi szintre,
e) az, hogy ezzel többezer milliárdos kárt okoztak patkányék?
Amúgy Pedró elvtárs, olvassad már el ezt a sötétben bujkáló, mocskos fasiszták sugallta cikket az index.hu-n:
Igen, az ellenség beférkőzött a soraitokba, é a pannon puma meggyilkolását fáradozik! Kirúgni mindenkit az indextől, mert néha a tényekről is beszámol!
23:42
Azzé' a narancs-köd se kutyafaxa ám!!! A megfelelő emberek megfelelő pozíciókba helyezése divat volt ám az első- és immáron a második Orbán kormányzás alatt is!
Egy patkány gondolatai a kártékonyságról:
"Hát, ide állítottatok engem, hogy őrizzem itten ez a magtárat. Hát elkúrtam. Megettem mint a magot.
De: higgyétek el nekem, ha a macskára bíztátok volna, az is megette volna. Mind egyformák vagyunk mi állatok. Annyi különbség van esetleg, hogy a macska még erőszakos is. Ezért legközelebb is inkább rám bízzátok a magot, mert én megváltoztam (megint)."
Medgyessy sokat költekezett 2002-ben, de 2003-ban már nem, és 2004-ben már csak 3,8%-os államháztartási hiányt tervezett, 2005-re pedig ez 3%-ra csökkent volna. Megfelelve a maastrichti kritériumoknak, 2008-ban következett volna az euró bevezetése.
Medgyessy igyekezett helyrehozni az államháztartás helyzetét, és jó úton haladt efelé, amikor leváltották, majd következett Gyurcsány, aki sokkal nagyobb osztogatást rendezett, mint Medgyessy.
Már nem is tudom, hogy egyesek hogy látnak ki a fejükből a narancs ködtől... És köszönöm, hogy elvtársnak neveztél, de sajnos célt tévesztettél. Tudod, nem mindenki elvtárs, aki nem fröcsköl veled együtt - de hát honnan is tanultad volna ezt meg?
A szemellenző még mindig rajtad van.
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!