Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem látják be a szélsőjo...

Miért nem látják be a szélsőjobbosok a ligkai bukfenceket ebben az elméletükben?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__178..

Az egyik legnagyobb logikai bukfenc a sok szélsőjobbosnál az, mint például ez az elmélet is azt próbálja meg elhitetni az emberekkel, hogy a zsidóknak kell a föld, átvegyék az uralmat, de közben elvileg a zsidók irányítanak mindent.

2011. máj. 10. 19:58
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Legyetek szívesek befejezni a trollkodást. Értem a humort és az iróniát, de most már elég lesz.
2011. máj. 10. 21:21
 22/30 anonim ***** válasza:

Már be is fejeztük.

De azért a kérdéssel is foglalkoztunk, nem? :-D

De hogy konkrét választ is kapjál:

Milyen logikát akarsz te találni egy olyan gondolkodásmódban, amely szerint

1. mindennek a zsidók az okai

2. ha valaminek mégsem, akkor annak meg a cigányok

3. és ha azok sem, akkor én, mert antimagyar vagyok, és nemzetellenes, mert nem értek egyet velük

4. és egyébként is hülye a kormány

5. de azt is a zsidók rontották el.

Kb. ennyi a teljes gondolati síkjuk - és persze vannak olyan részei, amelyekkel egyet lehet érteni - de LOGIKÁT azt ne keress benne...

Pedro

2011. máj. 10. 21:46
 23/30 anonim ***** válasza:

először is igen sokakat le lehet írni Pedro gondolkodásával is de ha vki fogja magát és egy kicsit jobban utána nézz a dolgoknak akkor egy elég koherens rendszert lehet találni igaz ehhez nem elég fikázni..

ilyenkor szokott az jönni. hogy akkor bizonyítékot.

és itt jön az a logikai buktató amin viszont ti nem vagytok képesek tovább lépni mégpedig az hogy ha én linkelek egy oldalt ami a ilyenekről ír akkor egyből rásütitek a náci, fasiszta stb jelzőket és nem veszitek komolyan. tehát kértek egy oldalt ami ezzel foglalkozik de ami ezzel foglalkozik az nem jó mert náci. és itt a történet vége nem jutottunk sehova.

2011. máj. 11. 01:01
 24/30 A kérdező kommentje:

Ha én linkelek neked olyan oldalt, ami NEM náci, fasizsta stb., akkor meg ti nem hiszitek el.

"akkor egyből rásütitek a náci, fasiszta stb jelzőket "

Általában jogosan.

2011. máj. 11. 02:42
 25/30 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=FwmUUhsfKuc

ez az elmélet egyik alapja...

2011. máj. 11. 03:17
 26/30 A kérdező kommentje:
Sikerült neki? nem.
2011. máj. 11. 04:30
 27/30 anonim ***** válasza:

"Ha én linkelek neked olyan oldalt, ami NEM náci, fasizsta stb., akkor meg ti nem hiszitek el.

"akkor egyből rásütitek a náci, fasiszta stb jelzőket "

Általában jogosan."

attól még nem feltétlen hülyeség amit mond.

arra hogy mi nem hiszük el ez pedig teljesen logikusan következik a média általunk tudni vélt rombolásából és hazugságából. de nézzük meg egy kicsit másik oldalról is a dolgokat.

van az alaphelyzet h elhisszük h minden úgy van ahogy a TV-ben látjuk. erre jönnek a radikális oldalak amik megmutatják, hogy mi a hazugság az átverés. olyan oldallal viszont már nem találkoztam a main-stream médiában ami bemutatta volna, hogy ezek a radikális oldalak hol hazudnak. egyszerűen csak rásütik ezekre az oldalakra náci rasszista stb de nincs semmi ellenérv konkrét szinten.

nekem ezért hihetőbbek az úgymond alternatív oldalak.

2011. máj. 11. 13:33
 28/30 A kérdező kommentje:

"lyan oldallal viszont már nem találkoztam a main-stream médiában ami bemutatta volna, hogy ezek a radikális oldalak hol hazudnak. "

Akkor nézz körül jobban. Számtalan eset volt, amikor lezsidóztak, cigányoztak valakit, holott nem volt sem zsidó, sem cigány. A hírek jó részét "átszerkesztve" közlik, olyan oldalakról vesznek át híreket, amiket aztán kigúnyolnak. Még egy rendes saját cikket vagy publicisztikát nem olvastam ott.

2011. máj. 12. 18:32
 29/30 anonim ***** válasza:
A kurucra gondolsz? Mert pedig van.
2011. máj. 12. 19:06
 30/30 anonim ***** válasza:
nem a kurucról beszéltem az az oldal egy vicc, nagy ritkán akad rajta valami értelmes. kb ugyanaz mint a népszava csak ellenkező előjellel.
2011. máj. 12. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!