Miért nem látják be a szélsőjobbosok a ligkai bukfenceket ebben az elméletükben?
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__178..
Az egyik legnagyobb logikai bukfenc a sok szélsőjobbosnál az, mint például ez az elmélet is azt próbálja meg elhitetni az emberekkel, hogy a zsidóknak kell a föld, átvegyék az uralmat, de közben elvileg a zsidók irányítanak mindent.
Már be is fejeztük.
De azért a kérdéssel is foglalkoztunk, nem? :-D
De hogy konkrét választ is kapjál:
Milyen logikát akarsz te találni egy olyan gondolkodásmódban, amely szerint
1. mindennek a zsidók az okai
2. ha valaminek mégsem, akkor annak meg a cigányok
3. és ha azok sem, akkor én, mert antimagyar vagyok, és nemzetellenes, mert nem értek egyet velük
4. és egyébként is hülye a kormány
5. de azt is a zsidók rontották el.
Kb. ennyi a teljes gondolati síkjuk - és persze vannak olyan részei, amelyekkel egyet lehet érteni - de LOGIKÁT azt ne keress benne...
Pedro
először is igen sokakat le lehet írni Pedro gondolkodásával is de ha vki fogja magát és egy kicsit jobban utána nézz a dolgoknak akkor egy elég koherens rendszert lehet találni igaz ehhez nem elég fikázni..
ilyenkor szokott az jönni. hogy akkor bizonyítékot.
és itt jön az a logikai buktató amin viszont ti nem vagytok képesek tovább lépni mégpedig az hogy ha én linkelek egy oldalt ami a ilyenekről ír akkor egyből rásütitek a náci, fasiszta stb jelzőket és nem veszitek komolyan. tehát kértek egy oldalt ami ezzel foglalkozik de ami ezzel foglalkozik az nem jó mert náci. és itt a történet vége nem jutottunk sehova.
Ha én linkelek neked olyan oldalt, ami NEM náci, fasizsta stb., akkor meg ti nem hiszitek el.
"akkor egyből rásütitek a náci, fasiszta stb jelzőket "
Általában jogosan.
"Ha én linkelek neked olyan oldalt, ami NEM náci, fasizsta stb., akkor meg ti nem hiszitek el.
"akkor egyből rásütitek a náci, fasiszta stb jelzőket "
Általában jogosan."
attól még nem feltétlen hülyeség amit mond.
arra hogy mi nem hiszük el ez pedig teljesen logikusan következik a média általunk tudni vélt rombolásából és hazugságából. de nézzük meg egy kicsit másik oldalról is a dolgokat.
van az alaphelyzet h elhisszük h minden úgy van ahogy a TV-ben látjuk. erre jönnek a radikális oldalak amik megmutatják, hogy mi a hazugság az átverés. olyan oldallal viszont már nem találkoztam a main-stream médiában ami bemutatta volna, hogy ezek a radikális oldalak hol hazudnak. egyszerűen csak rásütik ezekre az oldalakra náci rasszista stb de nincs semmi ellenérv konkrét szinten.
nekem ezért hihetőbbek az úgymond alternatív oldalak.
"lyan oldallal viszont már nem találkoztam a main-stream médiában ami bemutatta volna, hogy ezek a radikális oldalak hol hazudnak. "
Akkor nézz körül jobban. Számtalan eset volt, amikor lezsidóztak, cigányoztak valakit, holott nem volt sem zsidó, sem cigány. A hírek jó részét "átszerkesztve" közlik, olyan oldalakról vesznek át híreket, amiket aztán kigúnyolnak. Még egy rendes saját cikket vagy publicisztikát nem olvastam ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!