Hitler tudott legalább pár szót magyarul, olaszul és japánul?
Figyelt kérdés
A tengelyhatalmakkal való tárgyalás elősegítése érdekében. Elvileg ő volt a tengelyhatalmi-blokk vezére, ennyi csak illene tőle. Meg talán angoltudás is az ellenséggel való tárgyalás miatt.2011. máj. 8. 16:02
11/14 anonim válasza:
Az a jaltai konferencián lehetett. Én Churchillről el tudom képzelni, hogy beszélt alapszinten oroszul, de valahogy az ilyen nagy diktátorok, mint Sztálin vagy Hitler nem azt a képet festik magukról, hogy több nyelven is kommunikálnak. De ez csak az én személyes véleményem.
12/14 anonim válasza:
Egyébként Roosevelt a wiki szerint tudott franciául, és mondjuk ha azt veszem, hogy az oroszoknál is nagy divat volt a francia nyelv egy időben, akkor akár Sztálin is tudhatott.
13/14 anonim válasza:
Hitler nem tudodd idegen nyelveken, németül pedig erős tájszólással beszélt, főleg, ha ideges volt. A tengelyhatalmakkal németül tárgyalt.
14/14 anonim válasza:
Sztálin csak egy idegen nyelven beszélt (oroszul), franciául nem, hiszen nem végzett túl sok iskolát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!