Hogy fest majd vajon Magyarország 20-30 év múlva? Jobb lesz a helyzet vagy rosszabb?
ma 14:19
Kedves kérdező,
Az ország legnagyobb problémája, hogy a törvényhozásban csak politikusok ülnek! Nem tudsz olyat elképzelni, hogy jó döntéseket hozzon egy közgazdász, orvos, tanár, villanyszerelő vagy asztalos? Olyan ember, aki a hivatásából él, és még nem fertőzte meg a hatalmi gőg, a korrupció lehetősége? Én mondok tíz olyan nevet, akik abszolút tisztességesek, megbízhatóak. Ilyeneket te/ti is ismertek a környezetetekben. Hasonló embereket kellene bejuttatni a hatalomba minden szinten. Viszont két ciklusnál tovább nem szabadna bennhagyni, mert „elkurvulnak”. Jobbá tenni a világunkat valahogy így lehetne.
Lehetséges, hogy hosszú távon a cigányok szaporasága végül a Jobbik malmára hajtja a vizet. Szerintem ők is ebben reménykednek.
Minél több a cigány, arányaiban annál több lesz a bűncselekmény, és a Jobbi szavazó.
Egyszer ha hatalomra kerülnek, valamilyen eszközökkel rendet fognak nyilván tenni.
Vona szerint 2050-re 3 millió cigány és 3 millió nyugdíjas országa leszünk.
Van benne valami.
30 év múlva?
A zsidók és a kínaiak marakodnak majd az ország birtoklásáért....
És a harc győztesei a cigányok lesznek. :D
Komolyra fordítva a szót: fiatal egyetemistaként erősen azon vagyok, hogy 20-30 év múlva több száz km távlatból figyelhessem csak az eseményeket. Nem látok túl sok reményt, hogy itt valaha jobb lesz. :S Ide egy durva párt kell, aki rendet tesz, ami ideig-óráig kényelmetlen lesz majd egyeseknek, mert nem folytathatják a további lopást, csalást stb., de hosszú távon erre lenne szüksége az országnak, ez állíthatná növekedési pályára a gazdaságot stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!