Richard Field amerikai üzletember és Gyurcsány Ferenc szerint Magyarországon életveszélyben vannak a cigányok, ezért kellett húsvétkor kitelepíteni őket. Miért jó Gyurcsányéknak, ha nemzetközi színtéren is hisztériát keltenek a magyar kormány ellen?
Lecsukják őt és majd a börtönből irányít.
Az sem lesz kutya.
10:35: igen,igen,igen (és te is tudod)
8 év alatt aki nem jött rá -az "nem akart" rájönni
ismételm, a sikerre való tekintettel:
mert 8 évig ki akarta árusítani az országot!
vigalmi negyedet csinálni belőle(l.Sukoró és Óbudai sziget,gigantikus casinói. Kinek kellenek? a vásárlóknak)
minden gyalázatos, becstelen eszközt megragadott ezért -cigánylázadást akart szítani -hogy behívhassa a "békefenntartókat" ademokratikusosokat, humánusokat,fieldeket)
olyan árulás ez, mint mikor a hős 56-osokra behívták az orosz tankokat
Tegnap hallottam, hogy nagyköveteket "tájékoztat" a magyar "helyzetről". Vagyis hisztériát kelt, és lejárató kampányt folytat. Arról elfelejt tájékoztatni, hogy az ő idejében, nem is olyan régen mi volt, és ezekre az intézkedésekre miért van szükség.
Szerintem valóban beteg az az ember. Veri a tamtamot minden szinten.
"Tényleg azt hiszitek, hogy Gyucsány veri a nagydobot nemzetközi szinten?"
Igen, azt. Sokáig azt hittem róla, hogy csak egy kirakatember, de úgy néz ki, hogy mégis aktív szerepet vállal önállóan is az ország tönkretételében.
Egy amerikai pénzhajhász és egy bukott elmebeteg véleményére nem nagyon adnék.
Gyurcsánynak minden jó, ami másoknak rossz.
Azt nem értem csak, hogy mikor fogja már az MSZP tagsága megrühelleni ezt a figurát.
Valójában szüksége lenne ennek az országnak egy normális baloldali "ellensúlyra", egy egészséges "európai" baloldali gondolatra, de ez nem tud kialakulni, mert ez a Gy. Ferenc csírájában folytja el a lehetőségét bármi változásnak az MSZP-n belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!