Cigány lovagrend alakult. De honnan vannak a lovak?
Mi jöhet még a cigány lovagrend után?!
Munkanélküliek vagy hontalanok lovagrendje????
Egyébként a lótolvajokat már a vadnyugaton is felakasztották,itt,vadkeleten sajna még csak a tényleges életfogytiglannál tartunk - de fejlődünk!
A viccek láttán eszembe jutott nekem is egy:
-Mit kap a cigánygyerek születésnapjára?
-A biciklidet...
:)
Hm nézzük csak a lótartás eléggé sok munkával jár.
Szeret a cigány dolgozni?
NEM szeret.
Van rá pénze?
A segélyekből több összejön nekik egy hónapba mint neked meg nekem a fizetésünk.
Vették a lovakat?
Nem az nem az Ő stílusok.
Elvették a lovakat, magyarul lopták.
nahát ez qrva jo !! meg a kommentek is ! jot röhögtem !
a cigus bement a pol.hivatalba reklamálni miért nem kapott segélyt,csak közben elfelejtette levenni a 2kilos fuxot a nyakábol ! még neki állt feljebb !egy vidéki ujsägban olvastam,de nem merték odairni melyik falurol van szo ! miért is ?
Nagy Tévedés Tezsvéreim.
A cigányoknak mindig is volt lovuk.Értettek is hozzá.
Igazi lókötők voltak.
A törökök segédhadai voltak.Lovászok.Patkolókovácsok.
A törökök segédhadai voltak !
tehát ,elarulták a magyarokat,és a bégnek segitettek !! mi meg miért szeressük öket ?
"A törökök segédhadai voltak !
tehát ,elarulták a magyarokat,és a bégnek segitettek !! mi meg miért szeressük öket ?"
Úgy van! Éljen a tudatlanság! Melóztak, mint a korban mindenki, a királyok játékain kívül nem volt túl nagy szerepe a népek közötti munkáknak. Kivéve a kereskedelmet...
Megmondom őszintén én se kedvelem őket túlzottan de nem teljes mértékben ők tehetnek arról hogy ennyire lezüllöttek.
Régen rendes dolgos cigányok voltak akik kétkezi munkával keresték a pénzüket és ez nem volt annyira régen elég csak 3-4 generációra visszatekinteni.
De hol vannak ma már ezek a munkák ? és a kis cigány puja aki a retekben éli le az életét fűtés, melegvíz és áram az ha akarna se tudna normális életet kezdeni mert visszahúzza a családja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!