A Jobbik pártolja az Al-Kaidát?
Figyelt kérdés
Mert szeptember.11-én volt a magyar-arab barátságnap.2011. máj. 3. 14:31
1/10 anonim válasza:
Jaj, ne már, mindenki tudja, hogy az amcsik intézték a 911-et. Mellesleg ezt csak ők tudják.
2/10 Dymo válasza:
a jobbik chewbaccát támogatja. majd leshetsz,amikor a vukik elkezdenek hódítani...
3/10 anonim válasza:
Attól még, hogy jóban van az arabokkal, miért pártolná?
Vagy itt csak a cigányokkal kéne jóban lennünk, más népekkel nem?
4/10 anonim válasza:
Kérdező ezt te sem gondolod komolyan ugye? Igen, sőt a Jobbik segített nekik atomfegyverhez is jutni! Most ez a szerkezet fog robbanni valahol Európában.
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor miért pont szeptember.11-én volt a magyar-arab barátság nap?
ezt magyarázza meg vki.
2011. máj. 3. 17:49
6/10 anonim válasza:
Azért akkor volt, mert a jobbik eleme a figyelemfelkeltés és a provokáció.
7/10 anonim válasza:
Azért, akkor mert a Jobbik szerint nem az arabok tehetnek a terror támadásokról, hanem az Alkaida. Ezen szimbolika alapján erre a napra tette a Jobbik z arab- magyar baráti konferenciát.
8/10 anonim válasza:
Amúgy Vona Gábor, Budaházy és a magyarok nyilai csinálták az Al-kaidának az atom fegyvereket! Focilabdákba csempészték az urániumot, és Vona Gábor otthon a konyhában dúsította! Ezt minden ember tudja!
9/10 anonim válasza:
Még annyit hogy az ATV-be is bemondták!
10/10 anonim válasza:
"Akkor miért pont szeptember.11-én volt a magyar-arab barátság nap?"
Ezzel azt akarod mondani, hogy minden arab terrorista?
Nem az arabok követtél el 9/11-et. Csak pár elmebeteg fundamentalista, aki félreértelmezte a vallást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!