Miért nem ért mindenki együtt a Jobbikkal?
Figyelt kérdés
Tudom a média a bűnös, de kíváncsi vagyok mit mondtok. Indokot is kérnék!2011. máj. 2. 18:32
21/27 anonim válasza:
Ha mindenki egyetértene a jobbikkal, az éppen magának a jobbiknak mondana ellent, hiszen ők úgy tartják bent magukat a parlamentben, hogy ellentéteket gerjesztenek. Ha a párt szimpatikus lenne a cigányoknak is, valószínűleg akkor a mostani szavazótábora pártolna el.
22/27 anonim válasza:
azért nem értek egyet velük mert nem vagyok álkeresztény, ókonzervatív, marxista, zsidózó, egypártrendszerpárti, szabadsajtóellenes, multiellenes, arabmániás, eu ellenes és kuruc.info és barikad agymosott.
Érdekes módon a jobbikosok agymosottoznak le mindenkit, de mindent követnek amit a jobbik ír nekik.
23/27 anonim válasza:
jobbikot a válság szülte, lassan vége a válságban a jobbik is kezd eltűnni majd...
24/27 anonim válasza:
Ez igen. Végre valaki megmondta. Zöldeltelek!!
25/27 anonim válasza:
A válasz írója 44%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:05
Neki ment
26/27 anonim válasza:
Azért nem, mert nem mindenki agyatlan. Ennyi az egész. Az agy nélküliek elmennek Jobbikosnak, akikek van agyuk, azok meg nem szeretik.
27/27 anonim válasza:
Ismerősöm, nagyon erősen kötődik a Jobbikhoz, de egy rakat olyan dolgot tesz ami ellen küzdenek, sokkal szimpatikusabbak lennének, ha legalább nem játszanák meg magukat, ha nem akarnának egy teljesen más képnek megfelelni mint amilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!