Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok a Jobbik Ifjúság...

Mit gondoltok a Jobbik Ifjúsági Tagozatáról? Tagok? Ellenvélemények?

Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 09:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%

Ha van Jobbikos IT-tag ismerősöd, őt megkéred, hogy legyen az ajánlód, majd segít egy önéletrajzi lapot kitölteni :) Így tudsz belépni.

........

A tiniket a legkönnyebb agymosni? Hát szerintem az MSZP meg a Fidesz (Fizess) sem jobb már ne is haragudj. A Jobbik legalább a haza érdekét nézi, és nem lop, mint Gurcsány meg Gordonka...és az elnökük se cigány és zsidó mint pl Orbán (Orsós) Viktor.

2011. júl. 27. 14:06
 12/16 anonim válasza:
100%

Én nem vagyok tag.

Viszont több ismerősöm igen. Véleményem róluk:

- Szeretik a hazájukat, nem akarnak elmenni innen.

- Akiket én ismerek, igen is tudják ki a pénzügyminiszter, és hogy ki volt az első köztársasági elnök. Magyar történelemről is sokat olvasnak, rendszeresen találkozom velük a könyvtárban. A templomban is látom őket.

- Ha az utcán beléd köt valaki (legyen cigány, vagy magyar) megvédenek. Nem érdekli őket, ha akkor találkoztok először.

- Ami csak a saját megjegyzésem: izmos, kisportolt testük van, és igazán jóképűek :)

2012. júl. 20. 09:37
 13/16 anonim válasza:
0%
Undorító, buta, antiszemita neonáci, passzív agresszív mocskok!!!!
2013. aug. 14. 18:13
 14/16 anonim válasza:

XD

Olvasd vissza szép magyar szavaid! Hallasz-e engem, jobbikost mocskolódni? Nem, nem. Te viszont, kiállítottad saját bizonyítványod önmagadról, egy mondattal. Ez nem épp summa cum laude. Hacsak nem ostobaságból vagy korlátoltságból óhajtottál diplomázni. Mind elhinnénk, nem plagizáltál e téren.

Mellesleg a rasszista (fajgyűlölő) nem azonos jelentésű a nacionalista (nemzeti egységesség) szóval. Én nem vagyok fajgyűlölő, de jobbikos és nacionalista igen. Sőt, hadd botránkoztassalak meg, büszke vagyok erre! Egy dolgot várok el, egyenlőséget. Másnak ne legyen se kevesebb, se több esélye az ÉN hazámban, mint nekem. Ne verjék meg az iskolában a kislányom, mert ő szőke és zöld szemű! Valljuk be, utópisztikus álmok...

Az IT-ről: Néhányukat ismerem, kimondottan értelmes, jó humorú, vidám társaság, akikkel szerettem az időm tölteni!

2014. szept. 19. 22:55
 15/16 anonim ***** válasza:

Én jövőre, ahogy elmúlok 14 éves, csatlakozok.

Bár igaz van horvát származásom, az üknagyanyám volt horvát...

De szerintem nem gond. Az édesanyám is Jobbikos.

2015. máj. 12. 17:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Gondolom nem olyanok akarnak belépni akik nem értenek a történelemhez, és akiket nem érdekli a politika.. Amúgy nem csak a Jobbiknak van.
2015. okt. 19. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!