Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán is ugyanúgy elk. Rja,...

Orbán is ugyanúgy elk. Rja, mint Gyrucsány? Vagy jobban?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 16:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
37%

Most mire gondolsz?

Szerintem egy ország sorsa nem a miniszterelnökön múlik,mindenki maga sorsának a kovácsa,az embereknek kell még többet dolgozni és akkor a haza is fényre derül.

A szociális kiadások visszavágása világtendencia,az állam újraosztó szerepét csökkenteni kell.

És munka,munka és munka!

2011. ápr. 30. 17:09
 2/13 anonim ***** válasza:
43%

"embereknek kell még többet dolgozni és akkor a haza is fényre derül."

Minden további nélkül,ha adsz munkát 1 millió munkanélkülinek.

"A szociális kiadások visszavágása világtendencia,az állam újraosztó szerepét csökkenteni kell. "

És akinek nem jut munkahely az minden további nélkül haljon éhen.

Köszönet 1 millió magyar nevében.

Kérdező:Igen,ő is tönkreteszi az országot,de nem csak az ő érdeme.Én biztos vagyok benne,hogy külföld is meghúzza a határt,hogy miket léphet,meddig mehet.Csak úgy mint az MSZP idején.

2011. ápr. 30. 17:26
 3/13 anonim ***** válasza:
43%

Jobban! Csak a gazdagoknak kedvez, lásd: adó, a melósokat leszarja, ahogy régen is, nem állnak szóba senkivel, nem tárgyalnak senkivel, csak erőből csinálnak mindent.

Hosszú távon nagy kárt csinál az egész országnak.

Fidesznek hívatják magukat, és 30 évvel ezelőtti technikákat alkalmaznak pl. az iskoláknál újra központi fenntartás lesz, nem saját gazdálkodás, ez is pazarláshoz vezet.Mindenhova a rokonaikat ültetik. A fővárosi önkormányzatnál is még referenseket is kirúgtak, pedig az már aztán nem egy magas szint.

2011. ápr. 30. 17:28
 4/13 anonim ***** válasza:
70%

Jobban.

Munka, munka?....Majd ha meg is fizetik!

2011. ápr. 30. 17:29
 5/13 anonim ***** válasza:
59%
A külföld sem nagyon tekinti partnernek, nézd meg milyen súlytalan lett az EU elnökség. Le se szarják. Béreltek golyóálló autókat, hogy jönnek a delegációk, volt aki előre aggódott, hogy hányszor le lesz majd zárva az Üllői út, hát nemigen volt egyszer sem.
2011. ápr. 30. 17:32
 6/13 anonim ***** válasza:
Ja, hol van a munkalehetőség? 1 millió? 100 ezerrel több a munkanélküli, nem a munkalehetőség. 44 órás munkahét, amiből 40-et fizet, kevesebb szabadság, nyugdíj csökkentés, nyugdíjpénztár lenyúlás.
2011. ápr. 30. 17:35
 7/13 anonim válasza:

Én utálok politizálni de ez felháborító amit az orbán művel...

én eggyik párti sem vagyok mert mindegyik csak a szar világot hozza ránk...

Most azokhoz szólok akik cigiznek... szinte már sehol sem lehet.. jó étterembe aláírom, de kocsmába is ugyan már...

Akkor mi van avval h a Kövéreknek drágább lesz a gyógyszer?!

a gyógyszertárakban ott lesz egy mérleg és megfogják mérni hány kiló vagy és ha túlsúlyos vagy akkor többet fizetsz?!

.... meg a munkanélkülit is lecsökkentették 3hónapra?! nevetséges az egész ahogy ez az ország itt működik... ://

2011. ápr. 30. 17:40
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

"Orbán is ugyanúgy elk. Rja, mint Gyrucsány?"

Semmi jele nincs az elkúrásnak.

Az elkúrás egy nagyon konkrét, számokban kifejezhető folyamat volt: leálló gazdasági növekedés, elszabaduló államháztartási hiány. Most semmi ilyesmi nincs, a gazdasági növekedés gyorsul, az államháztartási hiányt alacsony szinten tartják. Semmiféle "elkúrás" nincs, amit az ellenzék művel, az alaptalan hisztizés.

2011. ápr. 30. 17:53
 9/13 anonim ***** válasza:

17:53

Gondolom, nem vagy rokkant, sem munkanélküli , sem bérből élő.Te a holdon élsz?

2011. máj. 1. 12:11
 10/13 anonim ***** válasza:

ma 12:11

Szerintem már állati unalmas ez az "az egész ország minimálbérből él" demagógia. Akár le is állhatnátok vele, mert szemlátomást nem használ a Pártnak.

2011. máj. 1. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!