Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz itt, mi lesz itt?

Mi lesz itt, mi lesz itt?

Figyelt kérdés

Gyöngyöspatán elmérgesül(t) a helyzet, számos településen rettegnek az emberek, Orbán Viktor nem képes ésszerű döntést hozni, inkább Lendvai Ildikó kezét csókolgatja, a Vörös Kereszt ingyen nyaraltatja a cigányokat, a rendőrség nem tesz (nem tehet?) semmit, aki meg akarja védeni a magyarokat, azokat megbüntetik...

Mi lesz itt, mi lesz itt?

Egy aggódó fiatal

2011. ápr. 30. 01:13
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

"Nem tudom, hogy mi lesz itt, de én le akarok pattani innen.

Ez már nagyon régóta nem a magyarok országa és ezzel nem is lenne még annyi baj."

Én is gondoltam már rá, viszont annyira a szívemhez nőtt az ország... Persze, a hazám. :(

De nem merek itt lassan tényleg megmaradni, 19 éves vagyok, dolgozok, mellette egyetemre járok, elég szépen félre tudok tenni, de mire oda érnék, hogy esetleg vegyek magamnak egy kis lakást, lehet, hogy azt sem merem, mire oda jutnék, hogy férjhez menjek, legyen gyermekem, lehet, hogy azt sem merem, mert félteném, akárcsak saját magamat... Szóval nem tudom, mi lesz. :(

És annyira szomorú vagyok, hogy ez így van... A cigányok már-már a puszta jelenlétükkel félelmet keltenek bennem. Mondjuk, ha látnék egy véderőst vagy egy polgárőrt, biztos, hogy bennem jó érzést, biztonságot ébresztenének, nem félelmet, mert olyan emberektől, akik a becsületes embereket meg szeretnék védeni, egyszerűen nincs félnivalóm. Csak az fél, akinek van miért félni, akármennyire közhely, ez így van. Ők nem bántanak senki oktalanul. Én a Véderőt is ismertem már régebb óta, több emberrel beszéltem onnan már jópár éve, akkor is szimpatikusak voltak. Nem értem, miért bántják őket most.

2011. ápr. 30. 15:47
 12/20 anonim ***** válasza:
Amikor Budapest olyan lesz mint most Szabolcs, vagy Somogymegye, és Szabolcs, meg Somogymegye olyan lesz, mint most Líbia, akkor lesz talán egy "56'". Ez lesz szerintem itt.
2011. ápr. 30. 15:55
 13/20 anonim ***** válasza:

08:24

15:47

Remélem, minél előbb kivándoroltok, semmi szüksége az országnak a jobbikos nyafogókra.

2011. ápr. 30. 16:51
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

15:55

"Amikor Budapest olyan lesz mint most Szabolcs"

Egyszer sétálj Párizs 18. kerületében, London keleti külvárosában vagy Dél-Bronxban, és rájössz, hogy Szabolcs megye egészen civilizált hely.

Egyszerűen fogalmatok sincs a realitásról, elképzeltek egy álomvilágot, és ahhoz hasonlítjátok a valóságot, aztán persze, hogy csalódtok benne.

2011. ápr. 30. 16:53
 15/20 A kérdező kommentje:

Hol írtam, hogy jobbikos vagyok?

Lehet, hogy inkább az információ nélkül ítélkezőkre nincs szükség.

2011. ápr. 30. 16:53
 16/20 anonim ***** válasza:
Itt csak annyi lesz, hogy kedves dolgos romáink a fejünkre nőnek még jobban, és azt kell tennünk amit ők mondanak, mivel hamarosan ők lesznek a többség. De toleranciát hiba lesz majd várni tőlük, hiszen erre ékes bizonyíték a rengeteg idős ember, akiket ők vertek halálra, vagy nyomorékká rugdosták. Na szóval ez lesz, ha tetszik, ha nem.
2011. ápr. 30. 17:00
 17/20 anonim ***** válasza:
36%

ma 16:53

A nemjobbikos nyafogók is kivándorolhatnak természetesen.

Vándorolj ki Párizsba, feltehetően nem a legelőkelőbb negyedben lesz az albérleted, aztán csodálkozz nagyokat, mi folyik a "jobb" országokban.

2011. ápr. 30. 17:50
 18/20 A kérdező kommentje:

Én nem vándorlok ki sehova. :)

A gondolattal nem egyszer eljátszottam, de én ide születtem, itt kell élnem. Főleg, hogy úgy élek, hogy az az országra nincs hátráltató hatással, illetve életstílusommal senkit nem bántok.

2011. ápr. 30. 21:06
 19/20 A kérdező kommentje:
De ha arra kerülne a sok, megnyugtatlak, nem lennék elveszett, erősen valószínű, hogy ott is dolgozni, élni tudnék - ellentétben a cigányokkal pl. - nyelvek, versenyképes szaktudás birtokában.
2011. ápr. 30. 21:09
 20/20 anonim ***** válasza:
73%

Aki ennyire védi a cigányokat....annak tuti, hogy az országban már ritka, "cigánymentes" környezetben él...

A mi utcánk is teljesen nyugodt, és csendes kis utca volt az erdő szélén, külvárosban...addig amíg a házunkban ki nem adtak albérletbe egy lakást egy cigány családnak. nő..hapsi..plusz 4 gyerek plusz 2 valamilyen rokonuk...és még ők "odafogadtak" a lakásba egy barátnőjüket (aki mellesleg terhes) plusz neki 3 nagyobb gyerekét. Amióta ideköltöztek...kb 3 hónapja...azóta teljesen leamortizálták az egész utcát. a mozdítható vas dolgok mind eltűntek, szétverték a vadonatúj buszmegállót, a lépcsőházat teljesen összekarcolták meg összeírogatták csodaszép dolgokkal...hónap elején minden nap megy a dáridó meg a piálás, ordítozás, verekedés..volt olyan hét, hogy minden nap kihívták a lakók a rendőröket, mert annyira elviselhetetlen volt amit műveltek, és hiába szól nekik az ember mindig fölényes hangon visszakérdeznek, hogy "az a bajod, hogy cigány vagyok? az a bajod?" persze nem az a bajom..hanem az, hogy éjjel 1-kor és van aki dolgozni is jár, és nem csak a mulatozásból áll az élete, és szeretne valamikor pihenni...persze a rendőrség nem csinál semmit...bemennek a lakásba...2 perc múlva kijönnek...elmennek, és 5 perc múlva már megint áll a bál.

És hozzátenném, hogy az utcában laknak másik cigányok is, akikkel meg semmi gond, de a gusztustalan módon viselkedő cigányok igenis nagyon gyakori jelenségek mindenhol. Hiába próbálják ezt sokan a szőnyeg alá söpörni.

Ha lenne pár ilyen szomszédod nagyon hamar megváltozna ezzel a kérdéssel kapcsolatban a véleményed.

És vannak barátaim sok helyről (Saudi Arábia, Lengyelország, Oroszország, Franciaország, Spanyolország) és akiket eddig erről a dologról kérdeztem mind azt mondták, hogy náluk is ugyan úgy problémák vannak velük, mert képtelenek igazodni vagy beilleszkedni a társadalomba.

Meg ajánlom mindenkinek azt a videót ahol a cigányvajda beszél arról, hogy igenis 10 bűnözőből 9 cigány, és igenis van cigá nybűnözés.

2011. ápr. 30. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!