A Gyöngyöspatán és más falvakban masírozó félkatonai szervezetek tagjai miből tartják fenn magukat és családjaikat, ha egész nap csak járőröznek és menetelnek? Kik pénzelik őket?
Érezzék is a cigányok, hogy van mitől félniük. Remélem minden fertőzött településen megjelennek az ehhez hasonló szervezetek, mert a cigányoknak tudniuk kell, hogy az eddig megengedett életmódjuknak vége.
Meneküljenek, de majd meglátják, hogy sehol nem lesz maradásuk, mert a tolvaj, gyilkos, naplopó bandákat sehol nem látják szívesen. Ideje, hogy a magyarok a sarkukra álljanak, és megvédjék a hazát a belső ellenség ellen.
Amúgy nekem is pont ez jutott eszembe, mármint hogy az Eu is tépi a száját, hogy foglalkozzunk, karoljuk(!?) fel a cigányokat stb... aztán Francia és Olaszországból már úgy paterolták vissza hozzánk... azért az nem furcsa?, hogy:
- nálunk sok más nemzetiségű emberek is megtalálhatóak (arab, kínai, orosz, japán, taiwani és még sorolhatnám) de egyik népcsoporttal sincs problémánk, mint a cigányokkal. Én szoktam (igaz régebben) járni a kínai piacon -bp- és nekem szimpi volt az hogy láttam a kínaiakat dolgozni :) "kicsi kocsi", "forró kocsi" (aka forró leves szállítása) "vigyáztam" (mikor áthúzzák a kocsit rajtad) felkiáltás közepedte... arab pedig a háziorvosom, jól tud magyarul, semmi problémánk nincs vele, mindig vigyorog, bár még egy kicsit töri a magyart... de a cigányok... háát...például Zalaegerszegen pontban délben tele van velük a Dísz tér (nem vicc!). Nem tudom mit csinálnak mert rendes ember akkor még dolgozik...persze tartják a markukat segélyért meg apróért, miközben az egyik karjukban bőg a gyerek, hogy jaj nincs mit adnom enni a gyereknek (akkor meg miért szült?), mialatt a két ujjnyi vastag arany lánc a nyakukban lóg... szerintem ilyet soha semmilyen körülmények között nem látnátok magyaroktól...
- Talán nem (csak) mi vagyunk fajgyűlölők, hanem a kedves szomszédaink is, példa erre amikor Franciaországból kitoloncolták a cigányokat, mert ugyan azt folytatták amit nálunk...HÁÁÁT NEM ÉRDEKES? és akkor még ők is azt mondják, hogy jaj kezdjünk velük valamit, meg a beintegrálódás meg miegymás (persze csak nem féltik a saját szociális rendszerüket???)... ha dolgoznának, nem höbörögnének és normális emberhez képest viselkednének, akkor simán integrálhatnák magukat a mai társadalomban...
de ez csak az én véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!